"İstiklâl Gündemi" Yazıları

Bugün Türkiye’de ve dünyada “gündem”i tayin edenlerin, Türkiye ve Türklük aleyhine iş çevirenlerin, oyun oynayanların yaptıkları işleri başlarına bela edecek, oynadıkları oyunları ayaklarına dolayacak bir hareket sahası arıyor iseniz İstiklâl Marşı Derneği’nden başka bir ocak bulamayacaksınız. Dünyevi gücü elinde bulundurma övüntüsüyle gününü gün edenlerin ajandalarındaki her türlü sapmayı, saptırmayı, sapıklığı boşa çıkaracak sözü söylemek ise İstiklâl Marşı Derneği üyelerinden gayrisinin yüklendiği bir vazife olmadı, olmuyor, belli ki olmayacak. Çünkü İstiklâl Marşı Derneği üyeliği İstiklâl Marşı’ndaki “Arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın!” talimatının asli muhatabı olma bilincini kazanmak, kazanabildiyse terk etmemek kaidesi üzerinde duruyor. “İstiklâl Gündemi” sayfasında neşredilen yazılar Uhud Harbi’nin de, İstiklâl Harbi’nin de halen “gündemimiz”deki yerini koruduğunu gösterir.

“İstiklâl Gündemi” dâhilindeki yazılarımızı portal anasayfamızın sol alt köşesindeki bağlantıdan takip edebilirsiniz.