"Anayasadan İstiklâl Marşı Çıkmaz, İstiklâl Marşından Anayasa Çıkar!" Bülteni İnternet Portalımızda

İstiklâl Marşı Derneği her hukukî ve siyasî oldu-bittiyle şekilsiz, renksiz, kokusuz hale getirilen Türkiye’de başımıza ne geldiğini izah ediyor. Türkiye’yi Dünya Sistemi’nin uydusu yapma vetiresinin anayasalarla olan paralelliğine dikkat çekiyor. Her anayasanın bir darbe anayasası olduğunu bilerek, her anayasa macerası ile kötüden betere giden bir ülkede, “yeni anayasa” adı altında kimin hangi darbeyi kime vurduğunu/vuracağını ve Türkiye’yi nereye götürdüğünü/götüreceğini açığa çıkarıyor.

İstiklâl Marşı Derneği, İstiklâl Marşı ile anayasa münasebeti hakkındaki düşüncelerini 2011 yılı içinde tertip ettiği iki panel ve muhtelif şehirlerde yapılan basın toplantılarıyla kamuoyuna sundu. Bu mesele hakkında beyan, izah ve ikazlarını ilgili resmî kurum ve kuruluşlara iletti. 2012 yılının Mart ayında bu konuya müstenit sözlerini derleyip toparlayarak matbu bir bülten hâlinde yayınladı.

“Yeni anayasa” militanlarının tekrar hortlamaya çalıştığı bugünlerde, bu tarihî vesikayı internet portalimizde de yayınlıyoruz. Elden gelen yazıldı, dilden gelen söylendi. Türk Milleti’nin kalbindeki ise elindekinden ve dilindekinden çok daha büyüktür.

"Anayasadan İstiklâl Marşı Çıkmaz, İstiklâl Marşından Anayasa Çıkar" bültenimizi aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Anayasadan İstiklâl Marşı Çıkmaz, İstiklâl Marşından Anayasa Çıkar