ÜÇ CÂRÎ BELÂ, "YENİ ANAYASA - BAŞKANLIK SİSTEMİ - DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASI"

Dünyada bir iktidar mücadelesi var mı? Varsa bu mücadele iki bâtıl kuvvet arasında cereyan eden bir kapışma mı? Bu iş Hak-bâtıl ayrımını gerektirir mi? Yoksa Hak-bâtıl mücadelesi (haşa) bitti mi? Bâtılın borazanlığını yapmakla yerlerini muhafaza edenler Hakk’ın va’dettiği günlere iman edenlere bir şey izah edebilir mi? Başımıza sarılmak istenen üç cârî belânın (yeni anayasa, başkanlık sistemi, milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması) bir aslı / esası var mıdır? Bu meselede fikir serdedenler neyi /niçin savunduklarını, neyi / niçin reddettiklerini biliyorlar mı? Türk'ün ve Türkiye'nin bu belalara uğramasından kimler gıdalanacak? Belâlar defedilemediği takdirde kimlerin işi nasıl kolaylaşacak?

İstiklâl Marşı Derneği, Türkiye’yi Türk vatanı olmaktan çıkarmakla rahata ereceklerin yine rahatını bozuyor. İstiklâl Harbi mağluplarının programlarını sırasıyla bu ülkenin gündemi haline getirenlerin boyasını, o mağlupların ise foyasını ortaya çıkarıyor. Derneğimiz, Türkiye'nin gündemine sokulan üç cârî belânın konuşulacağı bir panel tertip edecektir.

26 Ocak Cumartesi günü Ankara'da yapılacak panelimiz isteyen herkesin iştirakine açıktır.

Yer       : Hak-İş Genel Merkezi Konferans Salonu
               Tunus Cad. No: 37 Kavaklıdere - ANKARA