"SINIF BİLİNCİ - KIŞ" - PANEL, 4 Şubat Cumartesi, İstanbul

Derneğimizin hazırladığı, üç senelik bir neşriyatın ikinci sayısı olan  "SINIF BİLİNCİ" kitabının "KIŞ" nüshası neşroluyor.

"SINIF BİLİNCİ-KIŞ" nüshasının neşri sebebiyle 4 Şubat Cumartesi günü derneğimizin İstanbul Şubesinde merkez yönetim kulumuzun üyeleri Lütfi Özaydın ve Fikret Demir'in konuşacakları Türkçe okuyup yazma üzerine bir panel tertip edilmiştir.

Dileyen herkesin iştirakine açık olan panel ikindi namazını müteakip başlayacaktır.

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesi
Nişanca Mah. Davutağa Cad.
No: 40 Kat:2 Eyüp - İstanbul
"Sınıf Bilinci - Kış" Panel
4 Şubat Cumartesi - İkindiyi Müteakip

4 Şubat Cumartesi günü dağıtımına başlanacak KIŞ nüshası, dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılık'tan, kitapçılardan ve internet üzerinden satış yapan sitelerden temin edilebilir.

"Sınıf Bilinci"ne abone olmak için de tiyokitap@gmail.com adresine yazabilirsiniz.