Birinci Olağan Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk olağan genel kurulu, İstanbul’dan ve Anadolu’dan gelen üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı İsmet Özel’in açılış konuşmasıyla başlayan genel kurul toplantısı, yönetim kurulu raporlarının okunmasıyla devam etti. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimleri yapıldı.

İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı İsmet Özel açılış konuşmasında, İstiklâl Marşı’nın şerhini yaptı ve marşın günümüz şartlarında nelere “evet” nelere “hayır” dediğini açıkladı. Türkiye’de bugün İstiklâl Marşı’nın yazıldığı dönemdeki şartların yaşandığını belirten İsmet Özel, 80 sene sonra yeniden Türkiye topraklarını ele geçirmeye çalışanların önündeki yegâne engelin İstiklâl Marşı Derneği olduğunu vurguladı.

1. Olağan Genel Kurul Sonunda Seçilen İmder Yönetim Kurulu Ve Denetim Kurulu

Fatih Başlan
Halil Özkan
Muhammet Altaytaş

"SINIF BİLİNCİ" MECMUAMIZIN RAMAZAN NÜSHASI NEŞROLUNDU!

Sınıf Bilinci Ramazan nüshası Ramazan-ı Şerif'in bir gelenek, bir kültür mirası olarak algılanması karşısında hem şeklen hem de mahiyeti itibariyle...

"HANYALI KONYA" Mecmuamız Çıktı

Konya Şubemiz HANYALI KONYA adlı bir mecmua neşrediyor.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1440, Neşrolundu

İstiklâl Takviminin 1440 senesine ait yeni nüshası neşrolundu.

Çelimli Çalım'ın On Yedinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on yedinci sayısı "İSTİKLÂL MARŞI’NI ANAYASA’YA KOYMAYANLAR, İSTİKLÂL MARŞI’NDAN ANAYASA ÇIKARAMAYANLAR” manşeti ile çıktı.

"İSPİRTO TÜRK" Neşrolundu

Türkçeden İslâm'a Giriş serimizin yeni kitabı “İspirto Türk” neşrolundu. Kitabın ismi Türkçede hususi bir şekil alan ispirto kelimesinin ruh, can ve espri kelimeleriyle alakası göz

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE BEŞİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin beşinci nüshası İsmet Özel'in Sebeb-i Telif şiiriyle açılıyor.

OF NOT BEING A JEW Kitabının Yeni Kapağı ile Yeni Baskısı Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni kapaklı yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.