Birinci Olağan Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk olağan genel kurulu, İstanbul’dan ve Anadolu’dan gelen üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı İsmet Özel’in açılış konuşmasıyla başlayan genel kurul toplantısı, yönetim kurulu raporlarının okunmasıyla devam etti. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimleri yapıldı.

İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı İsmet Özel açılış konuşmasında, İstiklâl Marşı’nın şerhini yaptı ve marşın günümüz şartlarında nelere “evet” nelere “hayır” dediğini açıkladı. Türkiye’de bugün İstiklâl Marşı’nın yazıldığı dönemdeki şartların yaşandığını belirten İsmet Özel, 80 sene sonra yeniden Türkiye topraklarını ele geçirmeye çalışanların önündeki yegâne engelin İstiklâl Marşı Derneği olduğunu vurguladı.

1. Olağan Genel Kurul Sonunda Seçilen İmder Yönetim Kurulu Ve Denetim Kurulu

Halil Özkan
Muhammet Altaytaş

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ"

TİYO’nun "Türkçe’den İslâm’a Giriş" serisinin onuncu kitabı "Sınıf Bilinci"nin Kış nüshası neşrolundu.

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE İKİNCİ NÜSHA NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin İkinci Nüshası neşrolundu.

MÜSLÜMANIN İLK VAZİFESİ TERÖRİST OLMAKTIR! - “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” paneli yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” adlı paneli 10 Ekim Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirildi.

İSTANBUL ŞUBEMİZİN 4. OLAĞAN KURULU YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da İstanbul Şubemizde yapıldı.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR

İsmet Özel'in her birini tek bir kitap olarak tasarladığı ve İstiklal Marşı Derneği portalinde yayınlanan "Homeros'tan Karl Marx'a Şiirin Türk Tarihi", "Türküm Doğruyum İntikamım Ülkemdir", "Tersinden Edebiyat Tarihi" ve "Önce Namazdan Soracaklar"...

DERNEĞİMİZİN BEŞİNCİ OLAĞAN GENEL KURULU'nda
GENEL BAŞKANIMIZIN KONUŞMASININ HABER METNİ

Beşinci Olağan Genel Kurulumuzda Genel Başkanlığa yeniden seçilen Durmuş Küçükşakalak bir konuşma yaptı.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN BEŞİNCİ SAYISI ÇIKTI

Derneğimizin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın beşinci sayısı çıktı.