TÜRKELİ'NİN NÜFUS KAYDI YENİDEN NEŞROLUNDU!

Türkeli'nin Nüfus Kaydı bir “nüfus cüzdanı” gibi yeniden neşrolundu.

“Misak-ı Milli, Türklerin buralardan geri adım atamayız dediği toprakları işaret eder. Buna karşılık kafirler Misak-ı Milli'nin ilanından sekiz ay sonra bize Sevr haritasını reva görmüşlerdir. Türkeli'nin Nüfus Kaydı'nı Türkçe okuma bilenler okuyabilecek. Son sayfada bir harita daha var; o da Osmanlı İmparatorluğu'nun en geniş sınırlara sahip olduğu haritadır. İnsanlar bu haritaya bakınca o zaman için  bu toprakların dâr'ül-İslâm'ın neredeyse tamamı olduğunu fark edeceklerdir.”

Türkeli'nin Nüfus Kaydı TİYO'dan ve dernek şubelerimizden temin edilebilir.

İSTİKLÂL MARŞI ARŞİVİ

İstiklâl Marşımıza bugüne değin kim, ne gözle bakmış? İstiklâl Marşımız hakkında kim, ne zaman, ne söylemiş, ne yazmış?

"SINIF BİLİNCİ" MECMUAMIZIN RAMAZAN NÜSHASI NEŞROLUNDU!

Sınıf Bilinci Ramazan nüshası Ramazan-ı Şerif'in bir gelenek, bir kültür mirası olarak algılanması karşısında hem şeklen hem de mahiyeti itibariyle...

MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI RİSALESİ NEŞROLUNDU!

"MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI" risalesi aynı adlı sergimizin açılışında temin edilebilecektir.

"MASUN TÜRK EVİ, MEŞHUR OSMANLI KÂRHANESİ" Çelimli Çalım On Üçüncü Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on üçüncü sayısı "MASUN TÜRK EVİ, MEŞHUR OSMANLI KÂRHANESİ” manşeti ile  çıkıyor.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR PANELİ

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi günü İstanbul'da tertiplenen panelin tam metni: