ESMA-İ HÜSNA KİTABI NEŞROLUNDU!

Esma-i Hüsna kitabı “Arapçaya Bakış / Namaz Surelerinden” kitabının devamı niteliğindedir. İlk kitabımızın neşrine vesile olan, namaz surelerinin bize ne buyurduğunu bilecek kadar Arapça öğrenmek gayesi ile yaptığımız derslerde surelerin içinde geçen isimler ayrıca izah ediliyordu. Esma-i Hüsna kitabı bu derslerin ikmal edilmiş halidir. İlk kitabımızda olduğu gibi bu kitapta da isimlerin Türkçedeki müştakları aynı şekilde gösterilmiş, Türkçenin bir Kur'an dili olduğuna bu vesile ile bir defa daha işaret edilmiştir. Mecburi Kıraat serisinin bir kitabı olan Esma-i Hüsna’nın metinlerinin herkese hitap edecek şekilde anlaşılır olmasına gayret edilmiştir. Kitabımız Esma-i Hüsna hakkında asgari seviyede de olsa malumat sahibi olmağı gaye edindiği gibi Mecburi Kıraat serisinin diğer kitapları gibi Kur'an harfleri ile okumayı öğretme gayesi de taşımaktadır.

"YAZIMIZ" KİTABI NEŞROLDU

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı "Türkçe'den İslam'a Giriş" Serimizin ikinci kitabı "YAZIMIZ" neşroldu.

VATAN SAHİBİ OLMAK, OLMANIN KENDİSİDİR

İstiklâl Marşı Derneği'nin kuruluşundan bir sene sonra Gaziantep şubemizin açılması dolayısıyla o zaman Genel Başkanımız şimdi Fahri Genel Başkanımız olan Şair İsmet Özel "İstiklâl Marşı: Abide Milletin Kaidesi" başlıklı bir konuşma yapmıştı.

Son On Dört Senedir Neşredilmemiş SORULUNCA SÖYLENEN’in Yeni Baskısı Yapıldı

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in son on dört senedir neşredilmemiş kitabı SORULUNCA SÖYLENEN’in yeni baskısı yapıldı.

"ELHAN-I ŞİTA" Kitapçığı Neşrolundu!

Elhan-ı Şita Türk harfleriyle neşrolundu.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1436 ÇIKTI

İstiklâl Takvimi’nin 1436 senesine ait nüshası yeni resimleri, yeni dersleri, yeni temrinleri ve yepyeni şekliyle neşrolundu.

"TÜRK OLMAK" PANELİ KASTAMONU'NDA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneğinin 12. sene-i devriyesi münasebetiyle Nasrullah Camii'nde okunan mevlid-i şerif ve İstiklâl Marşının ardından "Türk Olmak" serlevhalı panelimiz Kastamonu Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonu yapıldı.

1444 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU!

1444 senesine ait imsakiyemiz olması gerektiği gibi Müslüman Takvimi ve Müslüman Saati esas alınarak Müslüman Yazısı ile hazırlanmıştır.

"CUMA MEKTUPLARI II" Neşrolundu

Cuma Mektupları II: Yeni edisyon ve yeni önsöz ile tek ciltte toplandı.