TOPARLANIN GİTMİYORUZ
10 Zilkade 1445 (18 Mayıs 2024) Cumartesi günü derneğimiz "TOPARLANIN GİTMİYORUZ" serlevhalı bir panel tertip etmiştir.

Panelde Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak, İkinci Başkanımız Gökhan Göbel, Genel Saymanımız Oruç Özel ve Sakarya Temsilcimiz Bahadır Karadağ söz alacaklar.

Panelin öncesinde İstiklâl Korosu Türk Musikisinden acemaşîran makamında yedi eseri de icra edecek..

TOPARLANIN GİTMİYORUZ
Fatih Kültür Sanat Merkezi - Akşemsettin Mahallesi, Şair Cem Sokak No:26 Fatih-İstanbul
10 Zilkade 1445 Cumartesi 7:30 (18 Mayıs 2024 16:00)
ÜÇÜNCÜ GENEL KURULUMUZ ANKARA'DA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin üçüncü olağan genel kurulu 25 Mayıs Cumartesi günü Ankara'daki Genel Merkezimizde yapıldı.

"HANYALI KONYA" Mecmuamız Çıktı

Konya Şubemiz HANYALI KONYA adlı bir mecmua neşrediyor.

SAAT 11

Mehmet Akif'in Asım kitabında bir ramazan vakası vardır. Köse İmam bu vakayı "saat 11 sularındaydı" diye anlatmaya başlar.

1439 İstiklâl Takvimi Neşrolundu

Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız.