SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE DÖRDÜNCÜ NÜSHA NEŞROLUNDU!

İstiklâl Marşı Derneği olarak başından itibaren Türk milletinin veba ve kolera arasında tercih yapmak durumunda bırakılmasını kabul etmedik ve dayatılanların tercihmiş gibi sunulmasına karşı biz hep işimize baktık. Başından beri her şey elden gitse bile nereden başlayacağımızı ve kiminle ne yapabileceğimizi esas saydık, buna devam ediyoruz. Türk varlığını her hal ü karda devam ettireceğiz. Önce yazımızı geri alacağız akabinde kaybettiğimiz her şeyimizi. Sırayı bozmuyoruz.

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin dördüncü nüshası Şair Türk İsmet Özel'in "Naat" şiiriyle açılıyor. "Saniyen Naat" şiiri içinse Bir Yusuf Masalı Girizgah kitabını bekleyeceğiz.

Özbeöz Türk yazısı olan Rik'a hattının icad edildiği Türk İstanbul'un semt isimlerinin ne mana taşıdığını anlatmaya bu sayımızda da devam ediyoruz. Türkleri tarihten silmek isteyenlerin İstanbul'a diktiği gökdelenler lehine tertip edilen seçimin karşısında Sınıf Bilinci gökdelenleri hayvan barınağı haline getirecek şuurun tezahürüdür.

Lafı Karıştırıyorsan Lafa Karışma ve Arif Olan Anlasın başlıkları altında da Türk varlığının tek güvencesi olan Türk lisanına hizmeti boynumuza borç bilmeye devam ediyoruz.

"TÜRK OLMAK" PANELİ KASTAMONU'NDA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneğinin 12. sene-i devriyesi münasebetiyle Nasrullah Camii'nde okunan mevlid-i şerif ve İstiklâl Marşının ardından "Türk Olmak" serlevhalı panelimiz Kastamonu Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonu yapıldı.

VATAN YAHUT SİLİSTRE NEŞROLUNDU!

Mecburi Kıraat serimizin ikinci kitabı “Vatan Yahut Silistre” neşrolundu.

"RASULÜ EKREM SÖYLEDİ İŞİTEN TÜRK OLDU" Neşrolundu

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı Türkçe’den İslâm’a Giriş serisinin üçüncü kitabı olan ve dört ciltten müteşekkil “Rasulü Ekrem Söyledi İşiten Türk Oldu” neşrolundu.

"ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ" - Çelimli Çalım'ın On Beşinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on beşinci sayısı "ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ” manşeti ile çıktı.

6. OLAĞAN GENEL KURUL

Derneğimizin 6. Olağan Genel Kurulu 28 Şevval 1443 Pazar günü (29 Mayıs) İstanbul Şubemizde yapıldı.