SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE DÖRDÜNCÜ NÜSHA NEŞROLUNDU!

İstiklâl Marşı Derneği olarak başından itibaren Türk milletinin veba ve kolera arasında tercih yapmak durumunda bırakılmasını kabul etmedik ve dayatılanların tercihmiş gibi sunulmasına karşı biz hep işimize baktık. Başından beri her şey elden gitse bile nereden başlayacağımızı ve kiminle ne yapabileceğimizi esas saydık, buna devam ediyoruz. Türk varlığını her hal ü karda devam ettireceğiz. Önce yazımızı geri alacağız akabinde kaybettiğimiz her şeyimizi. Sırayı bozmuyoruz.

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin dördüncü nüshası Şair Türk İsmet Özel'in "Naat" şiiriyle açılıyor. "Saniyen Naat" şiiri içinse Bir Yusuf Masalı Girizgah kitabını bekleyeceğiz.

Özbeöz Türk yazısı olan Rik'a hattının icad edildiği Türk İstanbul'un semt isimlerinin ne mana taşıdığını anlatmaya bu sayımızda da devam ediyoruz. Türkleri tarihten silmek isteyenlerin İstanbul'a diktiği gökdelenler lehine tertip edilen seçimin karşısında Sınıf Bilinci gökdelenleri hayvan barınağı haline getirecek şuurun tezahürüdür.

Lafı Karıştırıyorsan Lafa Karışma ve Arif Olan Anlasın başlıkları altında da Türk varlığının tek güvencesi olan Türk lisanına hizmeti boynumuza borç bilmeye devam ediyoruz.

MİLLİ MEVCUDİYETİN PROBLEM OLMAKTAN ÇIKTIĞI BİR TÜRKİYE ANCAK KENDİNE BİR YOL BULABİLİR

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in Ramazan Bayramı'nın ikinci günü İstanbul Şubemizdeki bayramlaşma dolayısıyla yaptığı konuşmanın metni. 2 Şevval 1443

MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI RİSALESİ NEŞROLUNDU!

"MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI" risalesi aynı adlı sergimizin açılışında temin edilebilecektir.

HANYALI KONYA - 5. Sayımız Neşrolundu

Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuasının beşinci sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Neresindeyi(z)m ?» manşetiyle çıktı.

ŞUBE GENEL KURULLARI

İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinin Olağan Genel Kurulları Şube Merkezlerinde yapılacaktır.

İstiklâl Marşı Derneği Yeni Yönetim Kurulunun görev taksimatı yapıldı

17.07.2010 tarihinde yapılan Genel Kurulumuzun ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyelerimizin görev taksimatı yapıldı.

"BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ" Neşredildi

"İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” serlevhalı konuşmalarının tümü derlenip “BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” adıyla neşredildi.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE BEŞİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin beşinci nüshası İsmet Özel'in Sebeb-i Telif şiiriyle açılıyor.

"CUMA MEKTUPLARI II" Neşrolundu

Cuma Mektupları II: Yeni edisyon ve yeni önsöz ile tek ciltte toplandı.