İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı altıncı sayısı çıktı. Bu nüshası 40 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızın manşeti «Beşiktaş’ın Matemine Ne Oldu ? » şeklinde. Türkiye’ye Futbol’un girmesi ile başlayan bir Futbol kronolojisi, Eski Milli Futbolcu Abdülkerim Durmaz’la Türk futbolu üzerine bir mülakat, dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in “Bir Milletin Ümidi Yoksa Kendisi de Yoktur.” başlıklı konuşması altıncı sayımızda yayınlanmıştır. Ayrıca Bernard Lazare’nin 1894’te neşredilen L’antisémitisme, Son Histoire Et Ses Causes (Tarihi ve Sebebleriyle Yahudi Aleyhtarlığı) adlı eserinin ilk kısmı Fransızca metni ve İngilizce tercümesine ilave olarak Türkçedeki ilk tercümesi ile birlikte Çelimli Çalım’da tefrika edilmesine başlanıyor.
İSMET ÖZEL - İSTANBUL ŞUBE KURULU KONUŞMASI (9 ŞABAN 1443 / 12 MART 2022)
Dünyanın ümidinin Hıristiyanlık değil İslâm olduğunu ilan etti Türkler dünyaya.
İSTANBUL ŞUBEMİZİN 5. OLAĞAN KURULU YAPILDI
İstanbul Şubemizin 5. Olağan Kurulu 9 Şaban 1443 (12 Mart 2022) Cumartesi günü yapıldı.
ÖNCE TÜRK MÜ ORTAYA ÇIKMIŞTIR TÜRKÇE Mİ? PANELİ İSTANBUL'DA YAPILDI
Derneğimizin tertip ettiği Önce Türk mü Ortaya Çıkmıştır, Türkçe mi? serlevhalı panel 25 Recep 1446 Cumartesi günü İstanbul'da yapıldı.
İstiklâl Takvimi’nin 1436 senesine ait nüshası yeni resimleri, yeni dersleri, yeni temrinleri ve yepyeni şekliyle neşrolundu.
İSMET ÖZEL'İN YENİDEN SESLENDİRDİĞİ ERBAİN TÜRK YAZISIYLA İLK DEFA NEŞROLUNDU
İsmet Özel'in yeniden seslendirdiği Erbain, Türk Yazısıyla ilk defa neşrolundu.
Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in Üç Mesele ve Zor Zamanda Konuşmak kitapları bir arada ve yeni uzun bir dibace ile“ÜÇ ZOR MESELE” adıyla neşredildi.


