"Sakın, Alçakları Uğratma!" Bülteni Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı dördüncü bülten "Sakın, Alçakları Uğratma!" çıktı.

Derneğimizin 23 Ekim 2010 tarihinde Ankara’da tertip ettiği “Uç Beyi? Uç Uç Böceği? Türksüz İslâm Kimin Neyi?” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar ile 19 Şubat 2011 tarihinde yine Ankara’da tertip ettiği “Düşünen Hindi Hatrımızı Papağana Sordurur” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar bu bültenin muhtevasını teşkil ediyor.

İstiklâl Marşı Derneği kaybettiklerimizin hatırlanmasında ve hatırlandıkça onların istirdat edilmesinde ehemmiyet görüyor. İstiklâl Marşı Derneği İstiklâl Marşı’nın kendi marşı olduğunu beyan ediyor. Ahlâken, zihnen, iktisaden alçaklıkla makam, mevki ve servet edinenlerin hesaplarını görmeyi kendine iş edindiği gibi; alçakların artık Türkiye’de iş göremediği bir geleceğe işaret ediyor: “Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın!”

Bültenimizin arka kapağında şu satırlar yazılı:

Dünyada ne kadar ömür sürdüysen onun her salisesi hesaba çekilecek. Bunu düşünen adam bugün Türkiye’de yaptıklarını asla yapamaz. “Bir gün gelecek yaptığım her şeyin hesabı sorulacak!” diyorsan, bunun içinde yaşıyorsan, Türklüğünden şüphe edilmez. O zaman Arap, Pakistanlı, Rus, Brezilyalı olamazsın; sadece Türk olursun. Çünkü Türkler bu dünya üzerinde gayr-i müslîm dünyanın hevesle, özenerek baktığı bir düzen teşkil ettiler.

İstiklâl Marşı Derneği Türkiye’nin Türkiye kalması yolunda yapılacak işlerin tayin edildiği tek merkezdir. Böyle başka bir odak ya da çevre mevcut değil. Bizİstiklâl Marşı Derneği'yiz ve hiç kimseden emir almıyoruz. Biz Türk Milleti'nin, kendi başının çaresine bakması ile beraber bütün insanların istifade edebileceği bir yol açabileceğini savunuyoruz. Hak ettiğimiz şeyi ele geçireceğiz ve bu bizim hak ettiğimiz şey dünyada yaşayan bütün insanların işine yarayacak:

Hakkıdır Hakk’a tapan milletimin istiklâl!

Bültenimizi İstiklâl Marşı Derneği'nden ve TİYO Yayıncılık'tan temin edebilirsiniz.

"ON BİR AYIN HİÇBİRİ" Misak-ı Milli İmsakiyeli Ramazan Hediyesi

Ümmet-i Muhammed‘in oruç tutmak suretiyle yekvücut olarak küfre ve bütün kafirlere meydan okuduğu zamandır Ramazan ayı.

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın İkinci Sayısı Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın ikinci sayısı çıktı.

"TAŞLARI YEMEK YASAK" Kitabı Yeni Edisyon ile Neşredildi

TİYO Yayıncılığın dokuzuncu kitabı Taşları Yemek Yasak’ın yeni baskısı yeni kapağı ile neşrolundu.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN İLK DÖRT SAYISI TEKRAR NEŞREDİLDİ

İlk dört sayısı TİYO Yayıncılıktan ve kitabevlerinden temin edilebilir.

"Hak, Hakikat, Hakk'a Tapan Türk Milleti" Bültenimiz Neşroldu

İstiklâl Marşı Derneği'nin dördüncü bülteni "HAK, HAKİKAT, HAKK'A TAPAN TÜRK MİLLETİ" neşredildi.

"CUMA MEKTUPLARI II" Neşrolundu

Cuma Mektupları II: Yeni edisyon ve yeni önsöz ile tek ciltte toplandı.

"OF NOT BEING A JEW" Kitabının Yeni Genişletilmiş Özel Baskısı Yapıldı

OF NOT BEING A JEW kitabı, vaad edilmiş tüm şiirler ve internet portalımızın "Gün Işığı Şiir Görsün" kısmında neşrolmuş son şiirleri ihtiva eden hitama ermiş özel baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.