"Sakın, Alçakları Uğratma!" Bülteni Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı dördüncü bülten "Sakın, Alçakları Uğratma!" çıktı.

Derneğimizin 23 Ekim 2010 tarihinde Ankara’da tertip ettiği “Uç Beyi? Uç Uç Böceği? Türksüz İslâm Kimin Neyi?” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar ile 19 Şubat 2011 tarihinde yine Ankara’da tertip ettiği “Düşünen Hindi Hatrımızı Papağana Sordurur” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar bu bültenin muhtevasını teşkil ediyor.

İstiklâl Marşı Derneği kaybettiklerimizin hatırlanmasında ve hatırlandıkça onların istirdat edilmesinde ehemmiyet görüyor. İstiklâl Marşı Derneği İstiklâl Marşı’nın kendi marşı olduğunu beyan ediyor. Ahlâken, zihnen, iktisaden alçaklıkla makam, mevki ve servet edinenlerin hesaplarını görmeyi kendine iş edindiği gibi; alçakların artık Türkiye’de iş göremediği bir geleceğe işaret ediyor: “Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın!”

Bültenimizin arka kapağında şu satırlar yazılı:

Dünyada ne kadar ömür sürdüysen onun her salisesi hesaba çekilecek. Bunu düşünen adam bugün Türkiye’de yaptıklarını asla yapamaz. “Bir gün gelecek yaptığım her şeyin hesabı sorulacak!” diyorsan, bunun içinde yaşıyorsan, Türklüğünden şüphe edilmez. O zaman Arap, Pakistanlı, Rus, Brezilyalı olamazsın; sadece Türk olursun. Çünkü Türkler bu dünya üzerinde gayr-i müslîm dünyanın hevesle, özenerek baktığı bir düzen teşkil ettiler.

İstiklâl Marşı Derneği Türkiye’nin Türkiye kalması yolunda yapılacak işlerin tayin edildiği tek merkezdir. Böyle başka bir odak ya da çevre mevcut değil. Bizİstiklâl Marşı Derneği'yiz ve hiç kimseden emir almıyoruz. Biz Türk Milleti'nin, kendi başının çaresine bakması ile beraber bütün insanların istifade edebileceği bir yol açabileceğini savunuyoruz. Hak ettiğimiz şeyi ele geçireceğiz ve bu bizim hak ettiğimiz şey dünyada yaşayan bütün insanların işine yarayacak:

Hakkıdır Hakk’a tapan milletimin istiklâl!

Bültenimizi İstiklâl Marşı Derneği'nden ve TİYO Yayıncılık'tan temin edebilirsiniz.

"İSPİRTO TÜRK" Neşrolundu

Türkçeden İslâm'a Giriş serimizin yeni kitabı “İspirto Türk” neşrolundu. Kitabın ismi Türkçede hususi bir şekil alan ispirto kelimesinin ruh, can ve espri kelimeleriyle alakası göz

ERBAİN TÜRK YAZISIYLA YENİDEN NEŞROLUNDU

İsmet Özel'in yeniden seslendirdiği Erbain, Türk Yazısıyla ve yeni ebadıyla ikinci defa neşrolundu

ÇELİMLİ ÇALIM ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk mecmuası “Çelimli Çalım” neşredilmeye başlandı.

"CUMA MEKTUPLARI II" Neşrolundu

Cuma Mektupları II: Yeni edisyon ve yeni önsöz ile tek ciltte toplandı.

KÜFRÜN İHSANI OLMAZ Kitabının Yeni Baskısı

TİYO Yayıncılığın on üçüncü kitabı “Küfrün İhsanı Olmaz”ın yeni kapağı ile yeni baskısı yapıldı.

"VE'L-ASR" Neşroldu

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in “Ve’l-Asr” ve “Neyi Kaybettiğini Hatırla” kitapları birlikte TİYO’nun 15. Kitabı olarak “Ve’l-Asr” adı ile neşroldu.

İSTİKLÂL MARŞI ARŞİVİ

İstiklâl Marşımıza bugüne değin kim, ne gözle bakmış? İstiklâl Marşımız hakkında kim, ne zaman, ne söylemiş, ne yazmış?

Anayasacılık Karmaşası Tartışmalarına Karşı Tarafımızı Gösterdiğimiz Bültenimiz Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği yeni anayasa meselesinde ve tartışmalarında tab’an bir taraftır.