ADANA ŞUBEMİZİN ALTINCI OLAĞAN GENEL KURULU

İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin Altıncı Olağan Genel Kurulu 19.02.2023 Pazar günü saat 15:00’da aşağıdaki gündem ile Adana Şube Merkezinde yapılacaktır.

19.02.2023 tarihinde yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde Adana Şubesi’nin Altıncı Olağan Genel Kurulu, 26.02.2023 Pazar günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin adresi:
Ulucamii Mah. Kızılay Cad. No: 85/1
Seyhan-ADANA

1-      Açılış ve yoklama
2-      İstiklâl Marşı
3-      Divân başkanlık seçimi
4-      Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması ve müzakere edilmesi
5-      Yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibrası
6-      Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi
7-      Delege seçiminin yapılması
8-      Dilek ve temenniler
9-      Kapanış

PERGELİN YAZMAZ SİVRİ UCU NEŞROLUNDU!

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in “Pergelin Yazmaz Sivri Ucu” adlı yeni kitabı neşrolundu.

“BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” Çelimli Çalım'ın On Sekizinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on sekizinci sayısı “BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” manşeti ile çıktı.

NİÇİN BU KİTAP VİTRİNDE DEĞİL - İsmet Özel Himayesinde Panel, 3 Kasım Cumartesi, Sakarya

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.

SINIF BİLİNCİ - YAZ Nüshası Neşrolundu

SINIF BİLİNCİ mecmuamızın YAZ nüshası neşrolundu.

"TÜRK OLMAK" PANELİ KASTAMONU'NDA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneğinin 12. sene-i devriyesi münasebetiyle Nasrullah Camii'nde okunan mevlid-i şerif ve İstiklâl Marşının ardından "Türk Olmak" serlevhalı panelimiz Kastamonu Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonu yapıldı.

Çelimli Çalım'ın On Yedinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on yedinci sayısı "İSTİKLÂL MARŞI’NI ANAYASA’YA KOYMAYANLAR, İSTİKLÂL MARŞI’NDAN ANAYASA ÇIKARAMAYANLAR” manşeti ile çıktı.