ADANA ŞUBEMİZİN ALTINCI OLAĞAN GENEL KURULU

İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin Altıncı Olağan Genel Kurulu 19.02.2023 Pazar günü saat 15:00’da aşağıdaki gündem ile Adana Şube Merkezinde yapılacaktır.

19.02.2023 tarihinde yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde Adana Şubesi’nin Altıncı Olağan Genel Kurulu, 26.02.2023 Pazar günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin adresi:
Ulucamii Mah. Kızılay Cad. No: 85/1
Seyhan-ADANA

1-      Açılış ve yoklama
2-      İstiklâl Marşı
3-      Divân başkanlık seçimi
4-      Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması ve müzakere edilmesi
5-      Yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibrası
6-      Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi
7-      Delege seçiminin yapılması
8-      Dilek ve temenniler
9-      Kapanış

"Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü" Kitabının İkinci Cildi Çıktı

TİYO Yayıncılığın on ikinci kitabı “Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü II”, Kasım 2012’de ilk cildi yayınlanmış “İstiklâl Yürüyüşleri” konuşmalarının ikinci kısmıdır.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR

İsmet Özel'in her birini tek bir kitap olarak tasarladığı ve İstiklal Marşı Derneği portalinde yayınlanan "Homeros'tan Karl Marx'a Şiirin Türk Tarihi", "Türküm Doğruyum İntikamım Ülkemdir", "Tersinden Edebiyat Tarihi" ve "Önce Namazdan Soracaklar"...

Çelimli Çalım'ın On Yedinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on yedinci sayısı "İSTİKLÂL MARŞI’NI ANAYASA’YA KOYMAYANLAR, İSTİKLÂL MARŞI’NDAN ANAYASA ÇIKARAMAYANLAR” manşeti ile çıktı.

"BUNDAN AHSEN TAKVİM BULAMAYACAKSINIZ" - TAKVİM RİSALESİ

Derneğimizin hazırladığı "Takvim Risalesi" neşrolundu.

VATAN YAHUT SİLİSTRE NEŞROLUNDU!

Mecburi Kıraat serimizin ikinci kitabı “Vatan Yahut Silistre” neşrolundu.

İSLÂMLA DAMGALANMIŞ VAROLUŞ NEŞROLUNDU!

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in okurken hem sağdan hem soldan başlanan kitaplarının sekizincisi olan “İSLÂMLA DAMGALANMIŞ VAROLUŞ” neşrolundu.