"SINIF BİLİNCİ - KIŞ"

TİYO’nun "Türkçe’den İslâm’a Giriş" serisinin onuncu kitabı "Sınıf Bilinci"nin Kış nüshası neşrolundu. 

Kış geldi. Türk harfleriyle okuma yazma öğretmek istikametinde ikinci adımı attık. Okuma yazma öğrenmenin en pratik yollarından biri bize doğrudan tesir eden şeyleri mevzubahis etmek. Kış mevsiminde bilhassa kuzey yarımkürede yaşayan insanların çoğu soğukla karla iç içe yaşar. Sınıf Bilincinin Kış nüshası kış mevsiminin başta eşsiz Türk kültürü ve hayatı olmak üzere sair milletlerin hayatında tuttuğu yer ile alakalı resim ve metinlerle bezeli. Bunun haricinde tıpkı güz sayımızda olduğu gibi bilmeceler, hayvanlar, şiirler, Türk tarihi, Türk coğrafyası konularımıza devam ediyoruz. Kış sayımızda artan sayfa sayımızla beraber Türk Musikisi bahsine de bir girizgâh yaptığımızı müjdeleyelim. Yazımızın çocuklarımız gibi geleceğimiz olduğu bilinciyle Kış nüshasının cümle ümmet-i Muhammed’e hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyoruz.

KIŞ nüshası dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılık'tan, kitapçılardan ve internet üzerinden satış yapan sitelerden temin edilebilir.

"Sınıf Bilinci"ne abone olmak için de tiyokitap@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

TERSİNDEN EDEBİYAT TARİHİ

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni yazı dizisi "TERSİNDEN EDEBİYAT TARİHİ" her cuma günü internet portalımızda yayınlanacaktır.

İSTİKLÂL TAKVİMİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI - "BUNDAN AHSEN TAKVİM BULAMAYACAKSINIZ"

İstiklâl Marşı Derneğini tertip ettiği "Bundan Ahsen Takvim Bulamayacaksınız" serlevhalı İstiklâl Takviminin tanıtım toplantısı 29 Zilhicce 1437 günü yapıldı.

1443 İSTİKLÂL TAKVİMİ NEŞROLUNDU!

1443 İstiklâl Takvimi'nde derneğimizin şubesinin olduğu dört vilayetimizin (İstanbul, Ankara, Konya, Adana)...

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE İKİNCİ NÜSHA NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin İkinci Nüshası neşrolundu.

VATAN SAHİBİ OLMAK, OLMANIN KENDİSİDİR

İstiklâl Marşı Derneği'nin kuruluşundan bir sene sonra Gaziantep şubemizin açılması dolayısıyla o zaman Genel Başkanımız şimdi Fahri Genel Başkanımız olan Şair İsmet Özel "İstiklâl Marşı: Abide Milletin Kaidesi" başlıklı bir konuşma yapmıştı.

"TEHDİT DEĞİL TEKLİF" Kitabı "İRTİCA ELDEN GİDİYOR" ile Birlikte Neşroldu.

"TEHDİT DEĞİL TEKLİF" ile "İRTİCA ELDEN GİDİYOR" kitaplarının yazıları konularına göre sıralanıp tek bir kitap olarak neşredilmiştir. Kitabının arka kapağında şunlar yazılı...

"İSPİRTO TÜRK" Neşrolundu

Türkçeden İslâm'a Giriş serimizin yeni kitabı “İspirto Türk” neşrolundu. Kitabın ismi Türkçede hususi bir şekil alan ispirto kelimesinin ruh, can ve espri kelimeleriyle alakası göz