"SINIF BİLİNCİ - KIŞ"

TİYO’nun "Türkçe’den İslâm’a Giriş" serisinin onuncu kitabı "Sınıf Bilinci"nin Kış nüshası neşrolundu. 

Kış geldi. Türk harfleriyle okuma yazma öğretmek istikametinde ikinci adımı attık. Okuma yazma öğrenmenin en pratik yollarından biri bize doğrudan tesir eden şeyleri mevzubahis etmek. Kış mevsiminde bilhassa kuzey yarımkürede yaşayan insanların çoğu soğukla karla iç içe yaşar. Sınıf Bilincinin Kış nüshası kış mevsiminin başta eşsiz Türk kültürü ve hayatı olmak üzere sair milletlerin hayatında tuttuğu yer ile alakalı resim ve metinlerle bezeli. Bunun haricinde tıpkı güz sayımızda olduğu gibi bilmeceler, hayvanlar, şiirler, Türk tarihi, Türk coğrafyası konularımıza devam ediyoruz. Kış sayımızda artan sayfa sayımızla beraber Türk Musikisi bahsine de bir girizgâh yaptığımızı müjdeleyelim. Yazımızın çocuklarımız gibi geleceğimiz olduğu bilinciyle Kış nüshasının cümle ümmet-i Muhammed’e hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyoruz.

KIŞ nüshası dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılık'tan, kitapçılardan ve internet üzerinden satış yapan sitelerden temin edilebilir.

"Sınıf Bilinci"ne abone olmak için de tiyokitap@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

İstiklâl Takviminin Yenisi Çıktı!

İstiklal Takvimini şubelerimizden ve TİYO Yayıncılık'tan temin edebilirsiniz.

DERNEĞİMİZİN BEŞİNCİ OLAĞAN GENEL KURULU 13 Ramazan Cumartesi Günü İstanbul'da Toplandı

İstiklâl Marşı Derneği’nin Beşinci Olağan Genel Kurulu 18/05/2019 Cumartesi günü saat 15:00’da derneğimizin İstanbul Şubesinde aşağıdaki gündem ile toplandı.

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE DÖRDÜNCÜ NÜSHA NEŞROLUNDU!

İstiklâl Marşı Derneği olarak başından itibaren Türk milletinin veba ve kolera arasında tercih yapmak durumunda bırakılmasını kabul etmedik ve dayatılanların tercihmiş gibi sunulmasına karşı biz hep işimize baktık.

VATAN YAHUT SİLİSTRE NEŞROLUNDU!

Mecburi Kıraat serimizin ikinci kitabı “Vatan Yahut Silistre” neşrolundu.

SAKARYA TEMSİLCİLİĞİMİZ AÇILIYOR, 3 KASIM CUMARTESİ

İstiklâl Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılıyor.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR
PANEL, 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi, İstanbul

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde bir panel tertip edilmiştir.