BAYRAM TEBRİK KARTLARI NEŞROLUNDU!

SEVDİKLERİNİZİ HATIRLAYIN - BAYRAM TEBRİK KARTLARI

Rasulü Ekrem'i kendimizden daha çok seven biz Türklerin iki bayramı vardır: Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı. Bize bu iki sevinç gününü bahşeden Rasulü Ekrem'den sevdiğimiz kişilere sevdiğimizi söylememiz gerektiği emrini aldık. Buradan hareketle sevdiklerimizi hatırlamamıza vesile olsun diye ve Türkçe sevgimizin bir tezahürü olarak Bayram Tebrik Kartları neşrediyoruz. 36 farklı resim ve iktibasla, renkli ve arka yüzünde sevdiklerimize Türkçe hitap edecek yer ayırdığımız Bayram Tebrik Kartları'nı TİYO Yayıncılık'tan ve İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinden temin edebilirsiniz.

(İstanbul Şubemizden arefe günü ve bayramın 2. günü öğle vaktinden sonra bayram tebrik kartlarımızı temin edebilirsiniz)

 

 

Anayasacılık Karmaşası Tartışmalarına Karşı Tarafımızı Gösterdiğimiz Bültenimiz Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği yeni anayasa meselesinde ve tartışmalarında tab’an bir taraftır.

YEDİNCİ OLAĞAN GENEL KURUL

Derneğimizin 7. Olağan Genel Kurulu 19 Zilkade 1446 Cumartesi günü (17 Mayıs 2025) İstanbul Şubemizde yapıldı.

Çelimli Çalım'ın On Yedinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on yedinci sayısı "İSTİKLÂL MARŞI’NI ANAYASA’YA KOYMAYANLAR, İSTİKLÂL MARŞI’NDAN ANAYASA ÇIKARAMAYANLAR” manşeti ile çıktı.

"Kırk Hadis" Kitabının Yeni Baskısı Çıktı

TİYO Yayıncılığın on dördüncü kitabı “KIRK HADİS” İsmet Özel’in yaptığı radyo konuşmalarından derlenmiştir.

1443 İSTİKLÂL TAKVİMİ NEŞROLUNDU!

1443 İstiklâl Takvimi'nde derneğimizin şubesinin olduğu dört vilayetimizin (İstanbul, Ankara, Konya, Adana)...

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1440, Neşrolundu

İstiklâl Takviminin 1440 senesine ait yeni nüshası neşrolundu.

"MASUN TÜRK EVİ, MEŞHUR OSMANLI KÂRHANESİ" Çelimli Çalım On Üçüncü Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on üçüncü sayısı "MASUN TÜRK EVİ, MEŞHUR OSMANLI KÂRHANESİ” manşeti ile  çıkıyor.

TÜRKLÜK NİÇİN BİDAYETTİR: TEBÜK SEFERİ PANELİ İSTANBUL'DA YAPILDI

3 Rebiulahir 1446 Pazar İstanbul (6 Ekim 2024)