Derneğimizin tertip ettiği Türklük Niçin Bidayettir: Tebük Seferi serlevhalı panel 3 Rebiulahir 1446 Pazar günü İstanbul'da yapıldı. (6 Ekim 2024)
Teşrik tekbiri, Salat-ı Ümmiye ve İstiklâl Marşı'nın 10 kıtasının okunmasının ardından İstiklâl Korosu 10 Kerkük türküsü icra etti.
Panelde genel başkanımız Durmuş Küçükşakalak, ikinci başkanımız Gökhan Göbel, İstanbul şubemiz yönetim kurulu üyesi İbrahim Kesgin ve İstanbul şubemiz üyesi Yusuf Mert Akpınar söz aldılar.
Panelin tam metni portalımızda yayınlanacaktır.

Türklük Niçin Bidayettir: Tebük Seferi







İstiklâl Korosu Konseri





İstiklâl Marşı Derneğinin 12. sene-i devriyesi münasebetiyle Nasrullah Camii'nde okunan mevlid-i şerif ve İstiklâl Marşının ardından "Türk Olmak" serlevhalı panelimiz Kastamonu Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonu yapıldı.
TÜRKLÜK NİÇİN BİDAYETTİR: TEBÜK SEFERİ PANELİ İSTANBUL'DA YAPILDI
3 Rebiulahir 1446 Pazar İstanbul (6 Ekim 2024)
İsmet Özel’in “Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir” kitabı Türk Yazısı ile neşrolundu.
VATAN SAHİBİ OLMAK, OLMANIN KENDİSİDİR
İstiklâl Marşı Derneği'nin kuruluşundan bir sene sonra Gaziantep şubemizin açılması dolayısıyla o zaman Genel Başkanımız şimdi Fahri Genel Başkanımız olan Şair İsmet Özel "İstiklâl Marşı: Abide Milletin Kaidesi" başlıklı bir konuşma yapmıştı.
MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI RİSALESİ NEŞROLUNDU!
"MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI" risalesi aynı adlı sergimizin açılışında temin edilebilecektir.


