İSTANBUL ŞUBEMİZİN 4. OLAĞAN KURULU YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da İstanbul Şubemizde yapıldı.

Kurul, teşrik tekbiri, salat-ı ümmiye ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı. Divan heyetinin seçilmesinin ardından açılış konuşmasını divan başkanı Durmuş Küçükşakalak yaptı. 

Yapılan oylama ile yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi.

İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Listesi
Mehmet Ercüment Sayın
Seyfullah Köksal
Furkan Ay
İlker Çokgör
İbrahim Kesgin
 
İstanbul Şubesi Yedek Yönetim Kurulu Listesi
Muttaki Ünlü
Mehmet Ali Yeşil
Furkan Yavuz
Bayram Baran
Yusuf Ay
 
İstanbul Şubesi Denetim Kurulu Listesi
Ayhan Gömürlü
Mustafa Yarcı
Hacı Şahin
 
İstanbul Şubesi Yedek Denetim Kurulu Listesi
Maruf Güner
Murat Kaygusuz
Oğuz Batıgün
 

Seçimin ardından İkinci Başkanımız Gökhan Göbel “Marmara Türk Denizi Olmadan Milli Dava Başlamaz” serlevhalı bir konuşma yaptı. Ardından seçilen yeni şube başkanımız Mehmet Ercüment Sayın'ın teşekkür konuşması ile kurul tamamlanmış oldu.

DÖRDÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin Dördüncü Olağan Genel Kurulu 21 Mayıs Cumartesi günü Ankara'da yapıldı.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN DÖRDÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

Derneğimizin yayınladığı "Çelimli Çalım" mecmuamızın dördüncü sayısı çıktı.

VATAN SAHİBİ OLMAK, OLMANIN KENDİSİDİR

İstiklâl Marşı Derneği'nin kuruluşundan bir sene sonra Gaziantep şubemizin açılması dolayısıyla o zaman Genel Başkanımız şimdi Fahri Genel Başkanımız olan Şair İsmet Özel "İstiklâl Marşı: Abide Milletin Kaidesi" başlıklı bir konuşma yapmıştı.

"Muvakkitin Gözyaşları" Sergi ve Konser

"Muvakkitin Gözyaşları” serlevhalı sergimiz Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in teşrifiyle açıldı.

MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI RİSALESİ NEŞROLUNDU!

"MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI" risalesi aynı adlı sergimizin açılışında temin edilebilecektir.

HIRİSTİYANLAR DA AZİZ OLUR MU?

Süleyman Çelebi’nin telif ettiği Mevlid’in Tevhid Bahrinde “Ey azizler, işte başlarız söze, Bir vasıyyet kılarız illâ size” beyti vardır. Müellif cemaate “azizler” diyerek hitap etmiştir.