İSTANBUL ŞUBEMİZİN 4. OLAĞAN KURULU YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da İstanbul Şubemizde yapıldı.

Kurul, teşrik tekbiri, salat-ı ümmiye ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı. Divan heyetinin seçilmesinin ardından açılış konuşmasını divan başkanı Durmuş Küçükşakalak yaptı.

Yapılan oylama ile yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi.

İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Listesi
Mehmet Ercüment Sayın
Seyfullah Köksal
Furkan Ay
İlker Çokgör
İbrahim Kesgin

İstanbul Şubesi Yedek Yönetim Kurulu Listesi
Muttaki Ünlü
Mehmet Ali Yeşil
Furkan Yavuz
Bayram Baran
Yusuf Ay

İstanbul Şubesi Denetim Kurulu Listesi
Ayhan Gömürlü
Mustafa Yarcı
Hacı Şahin

İstanbul Şubesi Yedek Denetim Kurulu Listesi
Maruf Güner
Murat Kaygusuz
Oğuz Batıgün

Seçimin ardından İkinci Başkanımız Gökhan Göbel “Marmara Türk Denizi Olmadan Milli Dava Başlamaz” serlevhalı bir konuşma yaptı. Ardından seçilen yeni şube başkanımız Mehmet Ercüment Sayın'ın teşekkür konuşması ile kurul tamamlanmış oldu.

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE BİRİNCİ NÜSHA NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin ikinci merhalesindeyiz. Evvelce Güz, Kış, Bahar, Yaz olarak dört nüsha neşrettiğimiz Sınıf Bilinci’ni bu sene sekiz nüsha neşredeceğiz.

"ELHAN-I ŞİTA" Kitapçığı Neşrolundu!

Elhan-ı Şita Türk harfleriyle neşrolundu.

"SINIF BİLİNCİ - BAHAR"

Sınıf Bilinci mecmuamızın BAHAR sayısı neşrolundu.

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ"

TİYO’nun "Türkçe’den İslâm’a Giriş" serisinin onuncu kitabı "Sınıf Bilinci"nin Kış nüshası neşrolundu.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN ÜÇÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı üçüncü sayısı çıktı. 24 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız ile yapılan "İstiklâl Harbi Bitti Diyenler Tasfiye Edilmeli!" adlı mülakat yer alıyor.

GELE GELE GELDİK BİR KARA TAŞA

İçinden geçirildiğimiz karantinalı günlerin kırkı çıktığına göre üzerine konuşabilir, gücümüz yettiğince adını koyabiliriz. Kâfirlerin cenneti, Mü’minlerin zindanı bu dünyada cereyan eden katakulli, düzenbazlık, dolandırıcılık ve yalanların aslını öğrenmek bunların...

"TÜRK OLMAK" PANELİ KASTAMONU'NDA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneğinin 12. sene-i devriyesi münasebetiyle Nasrullah Camii'nde okunan mevlid-i şerif ve İstiklâl Marşının ardından "Türk Olmak" serlevhalı panelimiz Kastamonu Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonu yapıldı.

KALIN TÜRK Kitabının Güncellenmiş, Günce Ellenmiş Yeni Hali Neşroldu

İşinize gelir veya gelmez; ama hakikat bu: Türk olmakla Türk vatanında olmak tarihin akışı marifetiyle özdeş kılındı.