Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuamızın altıncı sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Göründüğü Kadar Görülmeyen Tarihi » manşetiyle çıktı.
«Biz bu cennet sefasını sürmek için yirmi yıla yakın bir müddet Mayısın 27’nci gününü Hürriyet ve Anayasa Bayramı olarak 30 Ağustos’a eşdeğerde kutladık. Türk müydük? Faşist miydik? Böylesi suallere cevap verebilmek için siyaseten yanlış bir mevkie konuşlanmak zarureti vardır. Tuttuğunuz yer siyaseten doğru ise lâfı geçiştirecek, vaziyeti kurtaracaksınız.»
Altıncı sayımızda yer alan diğer yazı başlıkları şu şekilde sıralandı:

MİLLİ MEVCUDİYETİN PROBLEM OLMAKTAN ÇIKTIĞI BİR TÜRKİYE ANCAK KENDİNE BİR YOL BULABİLİR
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in Ramazan Bayramı'nın ikinci günü İstanbul Şubemizdeki bayramlaşma dolayısıyla yaptığı konuşmanın metni. 2 Şevval 1443
TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR PANELİ
"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi günü İstanbul'da tertiplenen panelin tam metni:


