DERNEĞİMİZDE BAYRAMLAŞTIK
Ramazan Bayramı'nın ikinci günü (2 Şevval 1447) İstanbul Şubemizde bayramlaştık. Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel bayramlaşma vesilesiyle bir konuşma yaptı. Konuşmanın video kaydı ve metni kısa zaman zarfında portalimizde yayınlanacaktır.
 
Ayrıca Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni neşrolunan Sondan Üç isimli kitabı ilk defa okuyuculara sunuldu. 
 
 
 
İSTİKLÂL MARŞI ARŞİVİ

İstiklâl Marşımıza bugüne değin kim, ne gözle bakmış? İstiklâl Marşımız hakkında kim, ne zaman, ne söylemiş, ne yazmış?

"TÜRKÜN DİLİ KUR'AN SÖZÜ" Neşredildi

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı “Türkçeden İslâm’a Giriş” serimizin ilk kitabı “TÜRKÜN DİLİ KUR’AN SÖZÜ” neşredildi.

1442 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU

Ezani saate göre ve şubelerimizin bulunduğu vilayetlerimiz için hazırladığımız imsakiyeleri dernek şubelerimizden temin edebilirsiniz.

TÜRK’ÜN İNTİKAM HAKKI PANELİ TAM METNİ

Hamasî bir serlevha altında konuşacağız bugün.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE SEKİZİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU!

8. nüshamız İsmet Özel’in “Kaçmak İsterken Vuruldu” şiiriyle açılıyor. Devamında bir de şiirin lugatçesi var.

Birinci Olağan Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk olağan genel kurulu, İstanbul’dan ve Anadolu’dan gelen üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

"RASULÜ EKREM SÖYLEDİ İŞİTEN TÜRK OLDU" Neşrolundu

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı Türkçe’den İslâm’a Giriş serisinin üçüncü kitabı olan ve dört ciltten müteşekkil “Rasulü Ekrem Söyledi İşiten Türk Oldu” neşrolundu.