İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin Yedinci Olağan Genel Kurulu 14.02.2026 Cumartesi günü saat 16:30’da aşağıdaki gündem ile Adana Şube Merkezinde yapılacaktır.
14.02.2026 tarihinde yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde Adana Şubesi’nin Yedinci Olağan Genel Kurulu, 21.02.2026 Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.
İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin adresi:
Ulucamii Mah. Kızılay Cad. No: 85/1
Seyhan-ADANA
GÜNDEM
1- Açılış ve yoklama
2- İstiklâl Marşı
3- Divân başkanlık seçimi
4- Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması ve müzakere edilmesi
5- Yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibrası
6- Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimi
7- Delege seçiminin yapılması
8- Dilek ve temenniler
9- Kapanış
TİYO Yayıncılığın on ikinci kitabı “Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü II”, Kasım 2012’de ilk cildi yayınlanmış “İstiklâl Yürüyüşleri” konuşmalarının ikinci kısmıdır.
MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI RİSALESİ NEŞROLUNDU!
"MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI" risalesi aynı adlı sergimizin açılışında temin edilebilecektir.
Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuamızın altıncı sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Göründüğü Kadar Görülmeyen Tarihi » manşetiyle çıktı.
Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in son on dört senedir neşredilmemiş kitabı SORULUNCA SÖYLENEN’in yeni baskısı yapıldı.
TEKNE KAZINTISI NEŞROLUNDU!
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in okurken hem sağdan hem soldan başlanan kitaplarının dokuzuncusu olan “TEKNE KAZINTISI" neşrolundu.
Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuasının beşinci sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Neresindeyi(z)m ?» manşetiyle çıktı.
İstiklâl Marşı Derneği’nin hazırladığı “Yükselen Ruh: İstiklâl Marşı ve Anayasa” adlı belgesel İstanbul’da ilk olarak 6 Mart 2013 Çarşamba akşamı Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde gösterildi.


