Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni kitabı "Sondan Üç" neşrolundu. Serinin üçüncü kitabı olan "Sondan Üç" İsmet Özel'in hem Türk yazısıyla hem de Latin yazısıyla neşrolunan onikinci kitabıdır.
Seneca “Başlayan her şey biter” demişti. Eğer bu hüküm isabetliyse modernliğin de sona ereceği gün gelecektir. O gün gelinceye kadar yapacağımız bir şey var mı? Evet, var. Dost edinmeği hayatın akışına tevdi etmeyelim. Mümkünse utanmayı bilenler arasından bir veya birçok dost edinelim. O zaman dünyayı değerlendirmede farklı ölçülere aşina olacağız. Yeni ölçüler bizi yeni yaşama yollarından haberdar edecektir.
TİYO Yayıncılıktan, İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinden ve kitapçılardan temin edebilirsiniz.


URFA İSTİKLÂL MÜCAHEDESİ
Şanlıurfa şehri Türkiye’nin bir parçası değildir; Türkiye Şanlıurfa’nın büyütülmüş bir hâlidir. Eğer dünyada Türkiye diye bir yer varsa bu, Urfa’nın 780.000 kilometrekareye çıkarılmış/büyütülmüş olmasındandır.
İstiklâl Marşı Derneği'nin Dördüncü Olağan Genel Kurulu 21 Mayıs Cumartesi günü Ankara'da yapıldı.
TİYO'nun ilk kitabı olan “Desem Öldürürler Demesem Öldüm”ün yeni baskısında Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in yazılarını hem Kur’an hem de Latin harfleri ile bulacaksınız.
TEKNE KAZINTISI NEŞROLUNDU!
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in okurken hem sağdan hem soldan başlanan kitaplarının dokuzuncusu olan “TEKNE KAZINTISI" neşrolundu.
TÜRKELİ'NİN GELECEĞİ PANELİ İSTANBUL'DA YAPILDI
Panel ve Konser - 3 Muharrem 1447 Cumartesi, İstanbul


