Derneğimiz 30 Cemaziyelahir 1447 Cumartesi günü “Türk’ün İntikam Hakkı” serlevhalı bir panel tertip etmiştir.
Panel’de Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak, Genel Sekreterimiz Seyfullah Köksal ve Kahramanmaraş Şubemiz Üyesi Muhammed Koç Beyler konuşacak.
Panel’den önce İstiklâl Korosu segah makamında dokuz eser icra edecek.
İkindi namazını müteakip başlayacak panelimiz dileyen herkesin iştirakine açıktır.
TÜRK’ÜN İNTİKAM HAKKI 30 Cemaziyelahir 1447 Cumartesi 07:30 - (20 Aralık, 15:45) Eyüp Kültür Merkezi Tiyatro Salonu Merkez Mahallesi Silahtarağa Caddesi No:18 Eyüp
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "WALDO SEN NEDEN BURADA DEĞİLSİN" kitabının yeni kapağı ile yeni baskısı yapıldı.
TİYO Yayıncılığın onuncu kitabı Şiir Okuma Kılavuzu yeni edisyonu ile neşredilmiştir.
İstiklâl Marşı Derneği’nin Hanyalı Konya mecmuası tanıtım toplantısı yapıldı.
"TARİHİN TÜRKÇESİ" - PANEL VE KONSER, 1 MUHARREM 1444, İSTANBUL
"Tarihin Türkçesi" paneli İstanbul'da yapıldı.
"SONDAN BİR" NEŞROLUNDU!
Serinin ilk kitabı olan "Sondan Bir" İsmet Özel'in hem Türk yazısıyla hem de Latin yazısıyla neşrolunan onuncu kitabıdır.
DERNEĞİMİZİN BEŞİNCİ OLAĞAN GENEL KURULU'ndaBeşinci Olağan Genel Kurulumuzda Genel Başkanlığa yeniden seçilen Durmuş Küçükşakalak bir konuşma yaptı.


