DERNEĞİMİZDE BAYRAMLAŞTIK
 
Ramazan Bayramı'nın ikinci günü (2 Şevval 1446) İstanbul Şubemizde bayramlaştık. Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel bayramlaşma vesilesiyle bir konuşma yaptı. Konuşmanın video kaydı ve metni kısa zaman zarfında portalimizde yayınlanacaktır.
 
Ayrıca Bayram Tebrik Kartları ve Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in Tekne Kazıntısı kitabının Genişletilmiş Üçüncü Baskısı ilk defa ilgililere sunuldu.
 
YENEBİLECEK OTLAR

Geçtiğimiz günlerde bir haber yayınlandı. Dünyada yalnızca Söke’de var olan “Küçük Çan” bitkisi yok olma tehlikesi ile karşı karşıyaymış.

“BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” Çelimli Çalım'ın On Sekizinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on sekizinci sayısı “BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” manşeti ile çıktı.

ERBAİN TÜRK YAZISIYLA YENİDEN NEŞROLUNDU

İsmet Özel'in yeniden seslendirdiği Erbain, Türk Yazısıyla ve yeni ebadıyla ikinci defa neşrolundu

ŞİİR KARTLARI

Derneğimizin hazırladığı on sekiz adet şiir kartı TİYO Yayıncılık'tan ve dernek şubelerimizden temin edilebilir.

"ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” Çelimli Çalım'ın On İkinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on ikinci sayısı "ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” manşeti ile çıktı.