BAYRAM TEBRİK KARTLARI NEŞROLUNDU!

SEVDİKLERİNİZİ HATIRLAYIN - BAYRAM TEBRİK KARTLARI

Rasulü Ekrem'i kendimizden daha çok seven biz Türklerin iki bayramı vardır: Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı. Bize bu iki sevinç gününü bahşeden Rasulü Ekrem'den sevdiğimiz kişilere sevdiğimizi söylememiz gerektiği emrini aldık. Buradan hareketle sevdiklerimizi hatırlamamıza vesile olsun diye ve Türkçe sevgimizin bir tezahürü olarak Bayram Tebrik Kartları neşrediyoruz. 36 farklı resim ve iktibasla, renkli ve arka yüzünde sevdiklerimize Türkçe hitap edecek yer ayırdığımız Bayram Tebrik Kartları'nı TİYO Yayıncılık'tan ve İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinden temin edebilirsiniz.

(İstanbul Şubemizden arefe günü ve bayramın 2. günü öğle vaktinden sonra bayram tebrik kartlarımızı temin edebilirsiniz)

 

 

"SINIF BİLİNCİ - BAHAR"

Sınıf Bilinci mecmuamızın BAHAR sayısı neşrolundu.

"YAZIMIZ" KİTABI NEŞROLDU

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı "Türkçe'den İslam'a Giriş" Serimizin ikinci kitabı "YAZIMIZ" neşroldu.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR
PANEL, 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi, İstanbul

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde bir panel tertip edilmiştir.

"SONDAN BİR" NEŞROLUNDU!

 Serinin ilk kitabı olan "Sondan Bir" İsmet Özel'in hem Türk yazısıyla hem de Latin yazısıyla neşrolunan onuncu kitabıdır.

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE DÖRDÜNCÜ NÜSHA NEŞROLUNDU!

İstiklâl Marşı Derneği olarak başından itibaren Türk milletinin veba ve kolera arasında tercih yapmak durumunda bırakılmasını kabul etmedik ve dayatılanların tercihmiş gibi sunulmasına karşı biz hep işimize baktık.

SEVGİLİM HAYAT

Bundan 17 sene evvel İsmet Özel'i davet ettikleri 32. Gün programının sonunda program yapımcısı Rıdvan Akar İsmet Özel'e şöyle diyordu:

Kalın Türk'ün Yeni Baskısı Yapıldı

Genel Başkanımızın "KALIN TÜRK" kitabının gözden geçirilmiş yeni baskısı TİYO Yayınları'ndan çıktı.