TARİHİ ROL: TÜRKLÜK TARİHİ SAHNE: TÜRKELİ PANELİ İSTANBUL'DA YAPILDI

Derneğimizin tertip ettiği Tarihi Rol: Türklük / Tarihi Sahne: Türkeli serlevhalı panel 30 Zilhicce 1445 Cumartesi günü İstanbul'da yapıldı. (6 Temmuz 2024)

Teşrik tekbiri, Salat-ı Ümmiye ve İstiklâl Marşı'nın 10 kıtasının okunmasının ardından İstiklâl Korosu Türk Musikisinden Muhayyer makamında 9 eser icra etti.

Panelde genel başkanımız Durmuş Küçükşakalak, genel sekreterimiz Seyfullah Köksal ve İstanbul şube sekreterimiz Yusuf Ay söz aldılar.

Panelin tam metni portalımızda yayınlanacaktır.

 

İstiklâl Korosu, Muhayyer Faslı

 

Tarihi Rol: Türklük  Tarihi Sahne: Türkeli  paneli

 

SAFAHAT’IN YEDİNCİ KİTABI "GÖLGELER" TÜRK YAZISIYLA NEŞROLUNDU!

İstiklâl Marşı şairimiz Mehmet Akif’in Safahat’ının yedinci kitabı "Gölgeler" yazıldığı şekliyle yani Türk yazısıyla neşrolundu. 

Kalın Türk'ün Yeni Baskısı Yapıldı

Genel Başkanımızın "KALIN TÜRK" kitabının gözden geçirilmiş yeni baskısı TİYO Yayınları'ndan çıktı.

1445 İSTİKLÂL TAKVİMİ NEŞROLUNDU!

Hicreti başlangıç kabul etmek dünyayı Müslim-gayrimüslim olarak ikiye ayırmak, takvim olarak İslam takvimini, saat olarak İslam saatini ve yazı olarak İslam yazısını benimsemek demektir.

"Küfrün İhsanı Olmaz" Kitabı Çıktı

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in  “Desem Öldürürler, Demesem Öldüm” kitabı ile başlattığı serinin ikinci kitabı "Küfrün İhsanı Olmaz" TİYO Yayıncılıktan çıktı.

"BAŞINI ÖRTEN KIZLAR FELSEFE BİLMELİDİR" Neşrolundu

İsmet Özel’in “Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir” kitabı Türk Yazısı ile neşrolundu.

KÜFRÜN İHSANI OLMAZ Kitabının Yeni Baskısı

TİYO Yayıncılığın on üçüncü kitabı “Küfrün İhsanı Olmaz”ın yeni kapağı ile yeni baskısı yapıldı.