İstiklâl Elifbası renkli, resimli 112 sayfa olarak neşrolundu.
Yazı gösterir
Bahar yazı gösterir
Elif'i ba'yı bilmez
Bana yazı gösterir
Demiş Türk milleti. Millet olarak kendi varlığımızın keşfi için baştan başlamamız yani elifbadan başlamamız şarttır. Bu gayeyle hazırladığımız İstiklâl Elifbası, elifba ve Türkçe okuma-yazma öğrenme hususunda da yepyeni bir başlangıca işaret ediyor.
İstiklâl Elifbası'nı TİYO Yayıncılık'tan, dernek şubelerimizden ve kitapçılardan temin edebilirsiniz.

KÜNYEDEN KİNAYE
Mehmet Akif hakkında yazılan kitapların hemen hepsinde Cenap Şahabettin’den iktibas edilen şu satırlara denk geliriz:
İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da İstanbul Şubemizde yapıldı.
İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın ikinci sayısı çıktı.
ALFABE DEĞİL ELİFBA
Türk Devletleri Teşkilatı çatısı altında kurulan Türk Dünyası Ortak Alfabe Komsiyonu’nun "ortak Türk alfabesi" adıyla 34 harfli bir alfabe üzerinde uzlaşmaya vardığı haberini ajanslar duyurdu. Ortak alfabenin müspet bir haber olduğunu veren bütün medya kuruluşları Sovyetler Birliği zamanında Asya'daki bütün o kavimlere Kiril alfabesinin dayatıldığından bahsediyorlar.
İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı dördüncü bülten "Sakın, Alçakları Uğratma!" çıktı.
Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in “Ve’l-Asr” ve “Neyi Kaybettiğini Hatırla” kitapları birlikte TİYO’nun 15. Kitabı olarak “Ve’l-Asr” adı ile neşroldu.


