İstanbul Şubemizde Ramazan Bayramının 2. günü (2 Şevval 1447 Cumartesi) öğle namazını müteakip,
Ankara Şubemizde Ramazan Bayramının 2. günü (2 Şevval 1447 Cumartesi) öğle namazını müteakip,
Şanlıurfa Şubemizde Ramazan Bayramının 2. günü (2 Şevval 1447 Cumartesi) öğle namazını müteakip,
Gaziantep Şubemizde Ramazan Bayramının 2. günü (2 Şevval 1447 Cumartesi) öğle namazını müteakip,
Konya Şubemizde Ramazan Bayramının 3. günü (3 Şevval 1447 Pazar) öğle namazını müteakip,
Adana Şubemizde Ramazan Bayramının 3. günü (3 Şevval 1447 Pazar) öğle namazını müteakip,
Kahramanmaraş Şubemizde Ramazan Bayramının 3. günü (3 Şevval 1447 Pazar) ikindi namazını müteakip bayramlaşıyoruz.
"TARİHİN TÜRKÇESİ" - PANEL VE KONSER, 1 MUHARREM 1444, İSTANBUL
"Tarihin Türkçesi" paneli İstanbul'da yapıldı.
1448 İSTİKLÂL TAKVİMİ NEŞROLUNDU!
1448 İstiklâl Takvimini TİYO Yayıncılıktan, İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinden ve kitapçılardan temin edebilirsiniz.
SAAT 11
Mehmet Akif'in Asım kitabında bir ramazan vakası vardır. Köse İmam bu vakayı "saat 11 sularındaydı" diye anlatmaya başlar.
TİYO Yayıncılığın on üçüncü kitabı “Küfrün İhsanı Olmaz”ın yeni kapağı ile yeni baskısı yapıldı.
VATAN BİLGİSİ
Belli aralıklarla İlber Ortaylı televizyon ekranlarına çıkarak "kamu spotu"ndan hallice konuşmalar yapıyor.
DERNEĞİMİZDE BAYRAMLAŞIYORUZ
İstanbul, Ankara, Şanlıurfa ve Gaziantep Şubelerimizde Bayramın 2. günü; Konya, Adana, Kahramanmaraş Şubelerimizde Bayramın 3. günü bayramlaşıyoruz.
NECASETTEN BERAET
Cumhuriyet’in en meşhur kadın spikeri Jülide Gülizar’dır. Gülizar soyadı değildir. Soyadı Kanunu’na göre Farsça gül yanaklı anlamına gelen “gülizar”ı zaten soyadı olarak alamazdı.
"SONDAN ÜÇ" NEŞROLUNDU!
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni kitabı "Sondan Üç" neşrolundu. Serinin üçüncü kitabı olan "Sondan Üç" İsmet Özel'in hem Türk yazısıyla hem de Latin yazısıyla neşrolunan onikinci kitabıdır.


