HANYALI KONYA Mecmuamızın 7. Sayısı Çıktı

Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuasının yedinci sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan "İsmet Özel’in Hangi Cehennemde Olduğu Kimsenin Umurunda Değilse Benim Hiç Değil" manşetiyle çıktı.

"Herkesin önünde ülke gerçeğinin Dünya Sistemi zaviyesinden değeriyle Türk varlığının serpilişi adına değeri arasında tercih duruyor. Ya günden güne Dünya Sistemi azmanlaşacak veya Türk varlığı günden güne serpilecek. Söylediklerimin sağlamlığını birinci ve ikinci Cihan Harbi arasında doğan idare tarzlarından sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin haritadaki yerini muhafaza edişi temin ediyor. Lozan Anlaşması yerini 2023 Hıristiyan yılında Sevr’e bırakmayacaksa ne olacak? Bu sualin cevabını vermeğe Türkiye Cumhuriyeti hudutları dâhilindeki milyonlar ne ehildir, ne de niyetlidir. Bize nimet cevabı uhdesinde hıfzedenlerin eline kalmışlığımızdan verilecek."

Yedinci sayımızda yer alan diğer yazı başlıkları şu şekilde sıralandı:

Fevkalmilel Türk Varlığına Bir Armağanımız Kaldı mı?
Durmuş Küçükşakalak
 
Ölüm Kere Ölüm / Ölüm Kare: Hüve’l Baki
Mustafa Tosun
 
Acılarım Acılar Acımaların Acıkmaları Açlarımız Açıklarınız
Lütfi Özaydın
 
İsyan Ahlâkı Plus Aşk Ahlâkı = Hıristiyan Ahlâkı Ve / Veya 
Christianization Of Islam -IV-
Fikret Demir
 
Sende Bir Bende İki Âlemde Yok Şam’da Üç
Gökhan Göbel - Muttaki Ünlü
 
Hermes’in ‘Kadüse’sindeki Yılanların Zehrine Fatiha’nın Tesiri -I-
Salih Gezgiç
 
İsmet Özel’in Hangi Cehennemde Olduğu 
Kimsenin Umurunda Değilse Benim Hiç Değil
İsmet Özel
 
Bizim Topraklar
Muammer Parlar
 
“Bu Araplar Fasihi Bilmezler”
Yusuf Ay
 
Kronolojik Türkiye Fotoğrafları -IV-
Halil Özkan
 
At Sırtında Türk-İli
Münakalat – Muvasalat – Muhaberat -VI-
Mehmet Ali Yeşil
 
İşin Türkçesi
Dernekten Derleyen: Cafer Berçin
 
Tıpa Tıp Türkçe Taplı Tapulu Türk Lisanı
Vedat Ersarı
 
Şiire Kulak Verenlere Tebük Gazvesi’nden Öğretilen
Abdulhamid Sağır
 
Lafı Karıştırıyorsan Lafa Karışma
Hazırlayan: İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesi
 
Hadislerle Ana Dile Eğilim
İsmail Oğuz
 

 

İSTİKLÂL MARŞI ARŞİVİ

İstiklâl Marşımıza bugüne değin kim, ne gözle bakmış? İstiklâl Marşımız hakkında kim, ne zaman, ne söylemiş, ne yazmış?

TÜRKELİ KİMİN VATANI? Konferansı İstanbul'da Yapıldı

Derneğimizin tertip ettiği TÜRKELİ KİMİN VATANI? serlevhalı konferans 19 Zilkade 1446 Cumartesi günü İstanbul'da yapıldı.

 
 
 
 
 
 

"CUMA MEKTUPLARI I" Neşrolundu

1989 senesinde birincisi neşredilen Cuma Mektupları kitaplarının ilk beş cildi gözden geçirilip tek bir ciltte toplandı.

"BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ" Neşredildi

"İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” serlevhalı konuşmalarının tümü derlenip “BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” adıyla neşredildi.

Genel Başkanımızın yeni kitabı "Desem Öldürürler, Demesem Öldüm" çıktı.

Derneğimizin ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in kitapları artık TİYO'dan çıkıyor!

"TÜRK OLAMADIYSAN OLDUN AMERİKALI" Kitabının Yeni Baskısı Neşrolundu

"Türk Olamadıysan Oldun Amerikalı” İsmet Özel'in okunurken hem sağdan hem soldan başlanan altı kitabının üçüncüsüdür.