İstiklâl Marşı Derneği'nin Dördüncü Olağan Genel Kurulu 21 Mayıs Cumartesi günü Ankara'da yapıldı.

Genel Kurulda tüzük değişikliğine gidilip Fahri Genel Başkanlık makamı ihdas edildi. Tüzük değişiliği oybiriliği ile kabul edilerek Derneğimiz Kurucu Genel Başkanı Şair İsmet Özel Fahri Genel Başkan oldu.

Genel Kurula teklif edilen Durmuş Küçükşakalak başkanlığındaki tek blok yönetim ve denetim kurulu listesi ile seçime gidildi ve delegelerin reyleri ile derneğimizin yeni yönetim ve denetim kurulu seçilmiş oldu.
Yeni seçilen Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak ve Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel konuşmalarının ardından Genel Kurulumuz hitama erdi.
Genel Merkez Yönetim Kurulu (Asil)
Durmuş Küçükşakalak (Konya)
Gökhan Göbel (İstanbul)
Mustafa Tosun (Giresun)
Oruç Özel (İstanbul)
Feysal Toprak (İstanbul)
Lütfi Özaydin (İstanbul)
Fikret Demir (İstanbul)
Genel Merkez Yönetim Kurulu (Yedek)
Halil Özkan (Konya)
Mehmet Kendirci (Gaziantep)
Muammer Parlar (Konya)
Mehmet Tunçel (Ankara)
Mustafa Deveci (Konya)
Genel Merkez Denetim Kurulu (Asil)
Erdoğan Turgut (İstanbul)
Abdulhamid Sağır (Kahramanmaraş)
Hasan Hüseyin Kırgezen (Bartın)
Genel Merkez Denetim Kurulu (Yedek)
Mehmet Batuhan Arite (Adana)
M. Hamidullah Bekit (Kahramanmaraş)
Oğuzhan Ateş (İstanbul)

21 Mayıs 2016, Ankara
"BUNDAN AHSEN TAKVİM BULAMAYACAKSINIZ" - TAKVİM RİSALESİ
Derneğimizin hazırladığı "Takvim Risalesi" neşrolundu.
İSTANBUL ŞUBEMİZİN 5. OLAĞAN KURULU YAPILDI
İstanbul Şubemizin 5. Olağan Kurulu 9 Şaban 1443 (12 Mart 2022) Cumartesi günü yapıldı.
100 Sene Türkiye Cumhuriyeti Tarihinde Nelerle Geçti? Bu Millet Neler Gördü, Neler Görmedi, Neleri Görmesine Mani Olundu?
İstiklâl Marşı Derneği’nin Hanyalı Konya mecmuası tanıtım toplantısı yapıldı.
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni yazı dizisi "TERSİNDEN EDEBİYAT TARİHİ" her cuma günü internet portalımızda yayınlanacaktır.
OF NOT BEING A JEW kitabı, vaad edilmiş tüm şiirler ve internet portalımızın "Gün Işığı Şiir Görsün" kısmında neşrolmuş son şiirleri ihtiva eden hitama ermiş özel baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.


