İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı altıncı sayısı çıktı. Bu nüshası 40 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızın manşeti «Beşiktaş’ın Matemine Ne Oldu ? » şeklinde. Türkiye’ye Futbol’un girmesi ile başlayan bir Futbol kronolojisi, Eski Milli Futbolcu Abdülkerim Durmaz’la Türk futbolu üzerine bir mülakat, dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in “Bir Milletin Ümidi Yoksa Kendisi de Yoktur.” başlıklı konuşması altıncı sayımızda yayınlanmıştır. Ayrıca Bernard Lazare’nin 1894’te neşredilen L’antisémitisme, Son Histoire Et Ses Causes (Tarihi ve Sebebleriyle Yahudi Aleyhtarlığı) adlı eserinin ilk kısmı Fransızca metni ve İngilizce tercümesine ilave olarak Türkçedeki ilk tercümesi ile birlikte Çelimli Çalım’da tefrika edilmesine başlanıyor.
PERGELİN YAZMAZ SİVRİ UCU NEŞROLUNDU!
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in “Pergelin Yazmaz Sivri Ucu” adlı yeni kitabı neşrolundu.
TÜRK'ün İNTİKAM HAKKI Paneli İstanbul'da Yapıldı
Derneğimizin tertip ettiği Türk'ün İntikam Hakkı serlevhalı panel 30 Cemaziyelâhir Cumartesi günü İstanbul'da yapıldı. (20 Aralık 2025)
"SONDAN ÜÇ" NEŞROLUNDU!
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni kitabı "Sondan Üç" neşrolundu. Serinin üçüncü kitabı olan "Sondan Üç" İsmet Özel'in hem Türk yazısıyla hem de Latin yazısıyla neşrolunan onikinci kitabıdır.
Genel Başkanımızın "KALIN TÜRK" kitabının gözden geçirilmiş yeni baskısı TİYO Yayınları'ndan çıktı.
TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR PANELİ
"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi günü İstanbul'da tertiplenen panelin tam metni:


