Derneğimiz 30 Cemaziyelahir 1447 Cumartesi günü “Türk’ün İntikam Hakkı” serlevhalı bir panel tertip etmiştir.
Panel’de Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak, Genel Sekreterimiz Seyfullah Köksal ve Kahramanmaraş Şubemiz Üyesi Muhammed Koç Beyler konuşacak.
Panel’den önce İstiklâl Korosu segah makamında dokuz eser icra edecek.
İkindi namazını müteakip başlayacak panelimiz dileyen herkesin iştirakine açıktır.
TÜRK’ÜN İNTİKAM HAKKI 30 Cemaziyelahir 1447 Cumartesi 07:30 - (20 Aralık, 15:45) Eyüp Kültür Merkezi Tiyatro Salonu Merkez Mahallesi Silahtarağa Caddesi No:18 Eyüp
İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın yedinci sayısı çıktı.
"Ulusun, Korkma"
İnternet portalımızda altı senedir İstiklâl Marşı Arşivi bölümümüz var. Bu başlıkta İstiklal Marşı hakkında lehte-aleyhte ne yazıldıysa doğrudan mehazından iktibasla aynen ve bir yorumda bulunmadan neşrediyoruz.
İstiklâl Marşı Derneğini tertip ettiği "Bundan Ahsen Takvim Bulamayacaksınız" serlevhalı İstiklâl Takviminin tanıtım toplantısı 29 Zilhicce 1437 günü yapıldı.
SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE BEŞİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU
Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin beşinci nüshası İsmet Özel'in Sebeb-i Telif şiiriyle açılıyor.
ELHAN-I ŞİTA
Eskiden İstanbul'a senenin ilk karı düşünce o gün matbuattaki İstanbul gazetelerinin birinci sayfasında Cenab Şehabeddin'in Elhan-ı Şıta (1897) şiiri neşredilirmiş.
1448 İSTİKLÂL TAKVİMİ NEŞROLUNDU!
1448 İstiklâl Takvimini TİYO Yayıncılıktan, İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinden ve kitapçılardan temin edebilirsiniz.


