BAYRAM TEBRİK KARTLARI NEŞROLUNDU!

SEVDİKLERİNİZİ HATIRLAYIN - BAYRAM TEBRİK KARTLARI

Rasulü Ekrem'i kendimizden daha çok seven biz Türklerin iki bayramı vardır: Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı. Bize bu iki sevinç gününü bahşeden Rasulü Ekrem'den sevdiğimiz kişilere sevdiğimizi söylememiz gerektiği emrini aldık. Buradan hareketle sevdiklerimizi hatırlamamıza vesile olsun diye ve Türkçe sevgimizin bir tezahürü olarak Bayram Tebrik Kartları neşrediyoruz. 36 farklı resim ve iktibasla, renkli ve arka yüzünde sevdiklerimize Türkçe hitap edecek yer ayırdığımız Bayram Tebrik Kartları'nı TİYO Yayıncılık'tan ve İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinden temin edebilirsiniz.

(İstanbul Şubemizden arefe günü ve bayramın 2. günü öğle vaktinden sonra bayram tebrik kartlarımızı temin edebilirsiniz)

 

 

OF NOT BEING A JEW Kitabının Yeni Kapağı ile Yeni Baskısı Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni kapaklı yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı. 

"ÜÇ ZOR MESELE" NEŞROLDU

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in Üç Mesele ve Zor Zamanda Konuşmak kitapları bir arada ve yeni uzun bir dibace ile“ÜÇ ZOR MESELE” adıyla neşredildi. 

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın İkinci Sayısı Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın ikinci sayısı çıktı.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN İKİNCİ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı ikinci sayısı çıktı.

"Çatallı Dil Yılana Mahsus Değil, Yılmazın Da Dili Çatallı Olur" Neşrolundu

Derneğimizin Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Özaydın’ın “Çatallı Dil Yılana Mahsus Değil, Yılmazın Da Dili Çatallı Olur” kitabı Türkçenin Kur’an-ı Kerim’den neşet etmiş bir lisan olduğunu kelimeler ve Türk hayatı üzerinden izah ediyor.

TÜRK’ÜN İNTİKAM HAKKI

Panel ve Konser, 30 Cemaziyelahir 1447 Cumartesi, İstanbul

SAKARYA TEMSİLCİLİĞİMİZ AÇILIYOR, 3 KASIM CUMARTESİ

İstiklâl Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılıyor.