BAYRAM TEBRİK KARTLARI NEŞROLUNDU!

SEVDİKLERİNİZİ HATIRLAYIN - BAYRAM TEBRİK KARTLARI

Rasulü Ekrem'i kendimizden daha çok seven biz Türklerin iki bayramı vardır: Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı. Bize bu iki sevinç gününü bahşeden Rasulü Ekrem'den sevdiğimiz kişilere sevdiğimizi söylememiz gerektiği emrini aldık. Buradan hareketle sevdiklerimizi hatırlamamıza vesile olsun diye ve Türkçe sevgimizin bir tezahürü olarak Bayram Tebrik Kartları neşrediyoruz. 36 farklı resim ve iktibasla, renkli ve arka yüzünde sevdiklerimize Türkçe hitap edecek yer ayırdığımız Bayram Tebrik Kartları'nı TİYO Yayıncılık'tan ve İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinden temin edebilirsiniz.

(İstanbul Şubemizden arefe günü ve bayramın 2. günü öğle vaktinden sonra bayram tebrik kartlarımızı temin edebilirsiniz)

 

 

KÜNYEDEN KİNAYE

Mehmet Akif hakkında yazılan kitapların hemen hepsinde Cenap Şahabettin’den iktibas edilen şu satırlara denk geliriz:

SAKARYA TEMSİLCİLİĞİMİZ AÇILIYOR, 3 KASIM CUMARTESİ

İstiklâl Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılıyor.

BİR YUSUF MASALI
TÜRK YAZISIYLA NEŞROLUNDU!

İsmet Özel'in Türk milletinin şairi olarak Bir Yusuf Masalı'nı 1967 yılında yazmaya karar verdiğini...

"DİL İLE İKRAR" Kitabı Neşrolundu.

Türk harfleri ile neşredilmiş dördüncü İsmet Özel kitabı Dil İle İkrar neşrolundu.

İstiklâl Marşı Derneği Yeni Yönetim Kurulunun görev taksimatı yapıldı

17.07.2010 tarihinde yapılan Genel Kurulumuzun ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyelerimizin görev taksimatı yapıldı.

OF NOT BEING A JEW Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.