
Kurul münasebetiyle "MİLLET OLARAK İNTİKAM ALMAMIZI MİLLİ SÖZLEŞMEYİ HATIRLAMAMIZ KOLAYLAŞTIRACAKTIR" serlevhalı bir el ilanı neşredildi.

(İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinden temin edilebilir)


Teşrik tekbiri, salat-i ümmiye ve İstiklâl Marşı'nın 10 kıtasının okunmasından sonra Divan Kurulu seçildi.

Divan Kurulu Başkanı Oruç Özel, Divan Kurulu üyeleri ise Gökhan Göbel ve Seyfullah Köksal oldu.

Faaliyet raporunun ilanı ardından teklif edilen tek yönetim kurulu aday listesi ve delege listesi okundu ve seçime geçildi.


Yapılan seçimin neticesinde yeni yönetim ve denetim kurulu listesi;


İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu
Mehmet Ercüment Sayın
Yusuf Ay
Furkan Ay
İlker Çokgör
İbrahim Kesgin
İstanbul Şubesi Yedek Yönetim Kurulu
Muttaki Ünlü
Ahmet Salih Ünal
Hüseyin Kadir Bostan
Murat Kaygusuz
Yusuf Mert Akpınar
İstanbul Şubesi Denetim Kurulu
Ayhan Gömürlü
Ercan Bilir
Oğuz Batıgün
İstanbul Şubesi Yedek Denetim Kurulu
Cuma Soysal
Samet Şahoğlu
Muhammet Faruk Ay
Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuamızın altıncı sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Göründüğü Kadar Görülmeyen Tarihi » manşetiyle çıktı.
VATAN SAHİBİ OLMAK, OLMANIN KENDİSİDİR
İstiklâl Marşı Derneği'nin kuruluşundan bir sene sonra Gaziantep şubemizin açılması dolayısıyla o zaman Genel Başkanımız şimdi Fahri Genel Başkanımız olan Şair İsmet Özel "İstiklâl Marşı: Abide Milletin Kaidesi" başlıklı bir konuşma yapmıştı.
SEVGİLİM HAYAT
Bundan 17 sene evvel İsmet Özel'i davet ettikleri 32. Gün programının sonunda program yapımcısı Rıdvan Akar İsmet Özel'e şöyle diyordu:
SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE BEŞİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU
Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin beşinci nüshası İsmet Özel'in Sebeb-i Telif şiiriyle açılıyor.
Çelimli Çalım Mecmuamızın on altıncı sayısı "DÜNLENMEK, BUGÜNLEMEK, YARINSAMAK” manşeti ile neşroldu.
TÜRKELİ'NİN NÜFUS KAYDI YENİDEN NEŞROLUNDU!
Türkeli'nin Nüfus Kaydı bir ”nüfus cüzdanı“ gibi yeniden neşrolundu.


