Ne Türk harflerine Arap harfleri ne de Türk yazısına Osmanlıca denilebilir. Bu iki hususu izah etmek üzere "Bunlar Gerçekten Arap Harfleri mi?" ve "Osmanlı Yokken Türk Yazısı da mı Yoktu?" başlıklı iki yazıyı ihtiva eden bir broşür neşrettik.
Broşürümüz dernek şubelerimizden ve TİYO Yayıncılıktan temin edilebilir.
(Kargo ücretini karşılamak kaydıyla adresinize gönderilebilir. İrtibat için tiyokitap@gmail.com)

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.
SUDAN SEBEP
Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu geçtiğimiz günlerde bir Denizcilik Bakanlığı değil de bir Denizcilik Başkanlığı kurulacağından bahsetti.
TİYO Yayıncılığın on ikinci kitabı “Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü II”, Kasım 2012’de ilk cildi yayınlanmış “İstiklâl Yürüyüşleri” konuşmalarının ikinci kısmıdır.


