Çelimli Çalım Mecmuamızın on yedinci sayısı "İSTİKLÂL MARŞI’NI ANAYASA’YA KOYMAYANLAR, İSTİKLÂL MARŞI’NDAN ANAYASA ÇIKARAMAYANLAR” manşeti ile çıktı.
PLUS”
100 Sene Türkiye Cumhuriyeti Tarihinde Nelerle Geçti? Bu Millet Neler Gördü, Neler Görmedi, Neleri Görmesine Mani Olundu?
SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE DÖRDÜNCÜ NÜSHA NEŞROLUNDU!
İstiklâl Marşı Derneği olarak başından itibaren Türk milletinin veba ve kolera arasında tercih yapmak durumunda bırakılmasını kabul etmedik ve dayatılanların tercihmiş gibi sunulmasına karşı biz hep işimize baktık.
TİYO'nun ilk kitabı olan “Desem Öldürürler Demesem Öldüm”ün yeni baskısında Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in yazılarını hem Kur’an hem de Latin harfleri ile bulacaksınız.
İstiklâl Marşı Derneği’nin hazırladığı “Yükselen Ruh: İstiklâl Marşı ve Anayasa” adlı belgesel İstanbul’da ilk olarak 6 Mart 2013 Çarşamba akşamı Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde gösterildi.
VATAN BİLGİSİ
Belli aralıklarla İlber Ortaylı televizyon ekranlarına çıkarak "kamu spotu"ndan hallice konuşmalar yapıyor.
VATAN YAHUT SİLİSTRE NEŞROLUNDU!
Mecburi Kıraat serimizin ikinci kitabı “Vatan Yahut Silistre” neşrolundu.


