
Teşrik tekbiri, salat-i ümmiye ve İstiklâl Marşı'nın 10 kıtasının okunmasından sonra Divan Kurulu seçildi.


Faaliyet raporunun ilanı ardından teklif edilen tek yönetim kurulu aday listesi ve delege listesi okundu. Kabul edilerek seçime geçildi.
Yapılan seçimin neticesinde yeni yönetim ve denetim kurulu listesi;
Genel Merkez Yönetim Kurulu
Durmuş Küçükşakalak
Gökhan Göbel
Seyfullah Köksal
Oruç Özel
Muammer Parlar
Mehmet Ercüment Sayın
Abdul Hamid Sağır
Genel Merkez Yedek Yönetim Kurulu
Bahadır Karadağ
İlker Yasin Çokgör
İbrahim Kesgin
Mehmet Tunçel
Mustafa Deveci
Genel Merkez Denetim Kurulu
Ayhan Gömürlü
M. Hamidullah Bekit
Ahmet Salih Ünal
Genel Merkez Yedek Denetim Kurulu
Rüstem Doğan
Muttaki Ünlü
Yusuf Ay

Genel Kurul münasebetiyle "TÜRK VARLIĞI MİSAK-I MİLLİ'DE KENDİLİK BULMUŞTUR" serlevhalı bir el ilanı da neşredildi.

(İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinden temin edilebilir)
İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın ikinci sayısı çıktı.
TÜRKELİ KİMİN VATANI? Konferansı İstanbul'da Yapıldı
Derneğimizin tertip ettiği TÜRKELİ KİMİN VATANI? serlevhalı konferans 19 Zilkade 1446 Cumartesi günü İstanbul'da yapıldı.
BİR YUSUF MASALIİsmet Özel'in Türk milletinin şairi olarak Bir Yusuf Masalı'nı 1967 yılında yazmaya karar verdiğini...
SAAT 11
Mehmet Akif'in Asım kitabında bir ramazan vakası vardır. Köse İmam bu vakayı "saat 11 sularındaydı" diye anlatmaya başlar.
SUDAN SEBEP
Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu geçtiğimiz günlerde bir Denizcilik Bakanlığı değil de bir Denizcilik Başkanlığı kurulacağından bahsetti.
DERNEĞİMİZİN BEŞİNCİ OLAĞAN GENEL KURULU'ndaBeşinci Olağan Genel Kurulumuzda Genel Başkanlığa yeniden seçilen Durmuş Küçükşakalak bir konuşma yaptı.
TÜRKELİ'NİN NÜFUS KAYDI YENİDEN NEŞROLUNDU!
Türkeli'nin Nüfus Kaydı bir ”nüfus cüzdanı“ gibi yeniden neşrolundu.


