"ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ" - Çelimli Çalım'ın On Beşinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on beşinci sayısı "ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ” manşeti ile çıktı.

İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in bu sayıdaki yazı başlığı "KULUN TEDBİRİ, ALLAH’IN TAKDİRİ (2)" şekilde.

Baksanız a: Sultaları altında tuttukları zavallıları yarım asır öncesinde “Ya Taksim, Ya Ölüm!” diye haykırtanlar bugün aynı zavallıları “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet!” diye haykırtmağa uğraşıyor. Ekmeğini biz Türk milletini felâkete sürüklemekten çıkarmış olan ve bunu iftihar vesilesi kabul eden bu zevat yaptığını hem kendisi, hem de bizim için eğlenceli hale getirme uğraşı gereğince “Kardeşliğe Evet, Teröre Hayır!” diyor ve dedirtiyor. Bunu niçin yapıyor? İşimiz ve etrafımız arasındaki münasebetin son 400 yıl içinde “Teröre Evet, Kardeşliğe Hayır!” siyasetiyle yapılandırıldığını gözlerden saklamak için yapıyor. Fransızca bir kelime olan “Terreur” korku ve korkutma anlamına geliyorsa bilinmeli ki, insanların ihdas ettiği her türden düzen “Terreur” mahsulü olagelmiştir. Türkler Sakarya Meydan Muharebesi vesilesiyle yedi düvelin kalbine korku salmamış olsalardı ve hepsinin gözüne korkulacak bir millet olarak görünmemiş olsalardı Cumhuriyet’i ilân edecek ortam doğmazdı.

On beşinci sayımızın diğer yazı başlıkları ise şöyledir:

Durmuş Küçükşakalak, “ VATAN MÜFRETTİR”

Gökhan Göbel, “HÜVİYETİNİ İSPAT ET!”

Lütfi Özaydın, “ZİYAN ZİYNETTEDİR, FENALIK DA FANİDE”

Mustafa Tosun, “AÇMA ZÜLÜFLERİN TÜRKİYE”

Salih Gezgiç, “SÜNNETE UYGUN MU BİLMEM, GÜRCÜLER’DE BÖYLE!”

"YORGUN’dan SESLİ GEMİ’ye -15", Hazırlayan: Gökhan Göbel

Dadaşhan Celaleddin Kavas, "BU BİÇİM ANAYASA, O BİÇİM ANAYASA"

Ayhan Gömürlü, “ORTAK VATAN = YALAN, TÜRK VATANI = TÜRKİYE, TÜRKİYE = TÜRK VATANI”

Bünyamin Özdemir, “VATAN, ORTAK VATAN, KOYUNLAR VE DOMUZLARA DAİR”

Yahya Çiftçi, “KÜRTLERİN ÖZERKİ, KÜRTÇÜLERİN GÂVURLUĞU”

Mustafa Deveci, “KÜFR OLUR BAŞKA DEĞİL KAVMİNİ SÜRMEK İLERİ”

Muammer Parlar, “GÖÇMENİN KAÇTIĞI KAÇIRDIĞI”

Abdulhamid Sağır, “SAKARYA MEYDAN MUHAREBESİ’NİN PROVASI: MARAŞ ÇETE HARBİ - 1”

Hacı Şahin, “OKKA ALTINA GİTTİ OKKA”

"Tarihi ve Sebebleriyle Yahudi Aleyhtarlığı" Bernard Lazare, Tercüme: Serhat Toksöz

"MASUN TÜRK EVİ, MEŞHUR OSMANLI KÂRHANESİ" Çelimli Çalım On Üçüncü Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on üçüncü sayısı "MASUN TÜRK EVİ, MEŞHUR OSMANLI KÂRHANESİ” manşeti ile  çıkıyor.

"ŞİİR RESİTALİ" ÇIKTI

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in 2011 yılında verdiği Şiir Resitallerinin görüntü kayıtları DVD-Kitap olarak TİYO Yayıncılıktan çıktı.

URFA İSTİKLÂL MÜCAHEDESİ

Şanlıurfa şehri Türkiye’nin bir parçası değildir; Türkiye Şanlıurfa’nın büyütülmüş bir hâlidir. Eğer dünyada Türkiye diye bir yer varsa bu, Urfa’nın 780.000 kilometrekareye çıkarılmış/büyütülmüş olmasındandır.

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ" Paneli Yapıldı.

"Sınıf Bilinci" mecmuasının "Kış" nüshasının neşrolunması vesilesiyle tertip edilen panel 4 Şubat Cumartesi günü İstanbul Şubemizde yapıldı.

ÜÇÜNCÜ GENEL KURULUMUZ ANKARA'DA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin üçüncü olağan genel kurulu 25 Mayıs Cumartesi günü Ankara'daki Genel Merkezimizde yapıldı.

MÜSLÜMANIN İLK VAZİFESİ TERÖRİST OLMAKTIR! - “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” paneli yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” adlı paneli 10 Ekim Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirildi.

İSTİKLÂL TAKVİMİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI - "BUNDAN AHSEN TAKVİM BULAMAYACAKSINIZ"

İstiklâl Marşı Derneğini tertip ettiği "Bundan Ahsen Takvim Bulamayacaksınız" serlevhalı İstiklâl Takviminin tanıtım toplantısı 29 Zilhicce 1437 günü yapıldı.