"MASUN TÜRK EVİ, MEŞHUR OSMANLI KÂRHANESİ" Çelimli Çalım On Üçüncü Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on üçüncü sayısı "MASUN TÜRK EVİ, MEŞHUR OSMANLI KÂRHANESİ” manşeti ile  çıkıyor.

İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in bu sayıdaki yazısının başlığı şu şekilde:

KİMSİNİZ? KİMLERİN ARASINDASINIZ? CANLI BOMBA DEDİKLERİ BİLHASSA SİZİN DÜŞMANINIZ  MI? DÜŞMAN SAYDIKLARINIZI GÖZÜNÜZDE CANLI BOMBA ŞEKLİNDE CANLANDIRDIĞINIZ OLDU MU? HATIRINIZA BİR ZAMANLAR BOMBA GİBİYİM DEDİĞİNİZ GELİRSE KENDİNİZDE CANLI BOMBA TAKATİ BULMA İHTİMALİ VAR MI? İŞİNİZE HANGİSİ GELİYOR: BİLMEK Mİ, BİLİR GİBİ YAPMAK, YOKSA BİLMEZ GÖRÜNMEK Mİ? HİÇBİRİ. SİZİN İŞİNİZ BİTİK.

14 Ağustos Cuma günü dağıtımına başlanacak mecmuamızın diğer yazı başlıkları ise şöyledir:

Durmuş Küçükşakalak, “Devletin Tedavül Ettirdiği”

Gökhan Göbel, “RED”

Lütfi Özaydın, “İl Kelimesinin Menşei Münasebetiyle Siyasî ve İdarî Tabiratımız”

Mustafa Tosun, “Yok, Ben Siyasetle İlgilenmiyorum! (We’re Sure You’re Going To Like What You See)”

Faysal Toprak, “Demokrasinin Gölgesinde Kim Bilir Belki Yarın”

Muammer Parlar, “İdareyi İdare Eden”

Ayhan Gömürlü, “Darü’l-Türk”

Mehmet Ali Yeşil, “Siyasetin Diyalektiği Neye Benzer: Seyis ve Ata mı, Çoban ve Sürüye mi?”

D. Celaleddin Kavas, “ Bu Şekil Demokrasi Şu Şekil Demokrasi”

Mustafa Deveci, “İline, Beline, Diline Sahip Çık!”

"YORGUN’dan SESLİ GEMİ’ye -13", Hazırlayan: Gökhan Göbel

Yahya Çiftci, “ Cumhuriyet'in İlâni:"Hak-i Meyyit Milletindir!" ”

Fikret Demir, “Şeriat-i Garra-yi Ahmediyye’nin İzzetinden Anayasa Zilletine”

Hakkı Acar, “ Armudun İyisini Ayılar, Muzun İyisini Amerikalılar...”

Oruç Özel, Burada Bir Cami Vardı – “Altıncı Tepede Hâkimiyet Tebdili”

"Tarihi ve Sebebleriyle Yahudi Aleyhtarlığı" Bernard Lazare, Tercüme: Serhat Toksöz

İstiklâl Marşı Derneği’nden Haberler, “İstiklâl Marşı'nı Kim Yazdı?”

İSTANBUL ŞUBEMİZİN 4. OLAĞAN KURULU YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da İstanbul Şubemizde yapıldı.

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE İKİNCİ NÜSHA NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin İkinci Nüshası neşrolundu.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN ALTINCI SAYISI ÇIKTI

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı altıncı sayısı çıktı.

"RASULÜ EKREM SÖYLEDİ İŞİTEN TÜRK OLDU" Neşrolundu

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı Türkçe’den İslâm’a Giriş serisinin üçüncü kitabı olan ve dört ciltten müteşekkil “Rasulü Ekrem Söyledi İşiten Türk Oldu” neşrolundu.

İSTİKLÂL TAKVİMİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI - "BUNDAN AHSEN TAKVİM BULAMAYACAKSINIZ"

İstiklâl Marşı Derneğini tertip ettiği "Bundan Ahsen Takvim Bulamayacaksınız" serlevhalı İstiklâl Takviminin tanıtım toplantısı 29 Zilhicce 1437 günü yapıldı.

ÇELİMLİ ÇALIM ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk mecmuası “Çelimli Çalım” neşredilmeye başlandı.