ANAYASAYA YAMALANMAKTAN
ANAYASA YAMALAMAĞA VE/VEYA
YAMALANMANIN ANAYASASINA - Çelimli Çalım'ın Dokuzuncu Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım mecmuamızın dokuzuncu sayısı çıktı.

"ANAYASAYA YAMALANMAKTAN
ANAYASA YAMALAMAĞA VE/VEYA
YAMALANMANIN ANAYASASINA" manşetini haiz dokuzuncu sayının içindeki yazılar şöyledir:

İsmet Özel, “BİR MİLLETİN ÜMİDİ YOKSA KENDİSİ DE YOKTUR.”- II
Durmuş Küçükşakalak, "YAMAYASA"
Gökhan Göbel, "YAŞAR NE YASAR NE YASAMAZ"
Mustafa Tosun , "VARSAYALIM, YOKUZ"
Halit Çete , "HUKUK VE DİLİN İNKILABI"
Muammer Parlar , "BİZE YASA..."
Halil Özkan, "CÂRÎ BELÂNIN AĞIZ TADI"
Özcan Çam , "DİŞLEK ANAYASA VERSUS TEK DİŞLİ CANAVAR"
Lütfi Özaydın , "KADER KADAR KAZANMANIN İKTİZASI VEYA NASİBİNDE NE VARSA KISMETİN KAZASI"
Dadaşhan Celaleddin Kavas, "ÇAKMAK HATTI KİME KARŞI TESİS EDİLDİ?"
Hakkı Acar, "AK PARTİ, TUZ RUHU VE YENİ ANAYASA"
Mehmet Keloğlu, "YÜZLERİ AĞARANLARDAN OLMAK"
Yağız Gönüler , "DİZ DÖVMEDEN OLMAZ"
YORGUN’dan SESLİ GEMİ’ye - 9, Hazırlayan: Gökhan Göbel
Oruç Özel , "İstanbul'un İkinci Tepesinde Nefes Hangi Camide Alınır?"
Tarihi ve Sebebleriyle Yahudi Aleyhtarlığı, Bernard Lazare -  Tercüme: Serhat Toksöz

Anayasacılık Karmaşası Tartışmalarına Karşı Tarafımızı Gösterdiğimiz Bültenimiz Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği yeni anayasa meselesinde ve tartışmalarında tab’an bir taraftır.

"Hak, Hakikat, Hakk'a Tapan Türk Milleti" Bültenimiz Neşroldu

İstiklâl Marşı Derneği'nin dördüncü bülteni "HAK, HAKİKAT, HAKK'A TAPAN TÜRK MİLLETİ" neşredildi.

"DİL İLE İKRAR" Kitabı Neşrolundu.

Türk harfleri ile neşredilmiş dördüncü İsmet Özel kitabı Dil İle İkrar neşrolundu.

1445 İSTİKLÂL TAKVİMİ NEŞROLUNDU!

Hicreti başlangıç kabul etmek dünyayı Müslim-gayrimüslim olarak ikiye ayırmak, takvim olarak İslam takvimini, saat olarak İslam saatini ve yazı olarak İslam yazısını benimsemek demektir.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE ALTINCI NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin yeni nüshası neşrolundu. Bu cümleyi "Sınıf Bilinci’nin yeni muskası" diye kursak yadırganacaktı. Halbuki muska kelimesi nüshanın dilimizde aldığı başka bir şekildir.

Çelimli Çalım'ın On Yedinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on yedinci sayısı "İSTİKLÂL MARŞI’NI ANAYASA’YA KOYMAYANLAR, İSTİKLÂL MARŞI’NDAN ANAYASA ÇIKARAMAYANLAR” manşeti ile çıktı.

"CUMA MEKTUPLARI I" Neşrolundu

1989 senesinde birincisi neşredilen Cuma Mektupları kitaplarının ilk beş cildi gözden geçirilip tek bir ciltte toplandı.