ÇELİMLİ ÇALIM'IN BEŞİNCİ SAYISI ÇIKTI

Derneğimizin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın beşinci sayısı çıktı. Bu nüshası 32 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in « Yük » başlıklı konuşmalarının ikincisinin ikinci kısmı yayınlanmıştır.

1916’da Mekke ve  1919’da Medine’yi terk etmek zorunda kaldığımızda bir vatanımızın olması için dua ettik. Akabinde Türkiye diye bir vatanımız oldu. Geride kalan Türk toprakları Ortadoğu adıyla beynelmilel şekavet şebekesinin eline geçmişti. Asıl vatanımızın Kâbe olduğunu söylüyoruz. Asıl vatanımıza kavuşmadan başımızın göğe ermeyeceğinin, yaramızın asla sağaltılmayacağının bilincindeyiz. Bu gayeye matuf olmak üzere bugün Türkiye ile Mekke ve Medine arasındaki coğrafyanın dillerde çok dolaşan tabirle “Ortadoğu bataklığı” haline gelmesinin izini de sürebileceğiniz bir kronoloji hazırladık.

İçindekiler :
İsmet Özel – "Yük" - “Türkiye’nin Hayatiyeti Batı Medeniyeti’nin Çöküşüne Gider”
Durmuş Küçükşakalak - Kim IŞİD’in Neresine Düşer?
Fikret Demir – Allah’a İsyanda Mahlûka İtaat Haramdır
Türkiye’nin Ortadoğu’su Ortadoğu’nun Türkiye’si
Hazırlayanlar: Gökhan Göbel, Hakkı Acar, Kasım Çakırkaya
Gökhan Göbel – “Beynelmilel Şekavet”
D.Celaleddin Kavas – Gangs Of New York
Gökhan Göbel - Mola! Şedelere Dikat Et!
Lütfi Özaydın – Erimek - Arı ve Türkçenin Sarf ve Nahvine Dair
Hazırlayan: Gökhan Göbel - YORGUN’dan SESLİ GEMİ’ye – 5
Özcan Çam – Şâfî Türk’ten Otist Alman’a Otist Alman’dan Şâfî Türk’e
Yağız Gönüler – İstanbul’un ?’si
Mustafa Tosun – Medeniyet
Enes Aksu – Kıble Hortum Diyalektiği
Mehmet Ali Yeşil - Atın Bahtsızı Sadece Arabaya mı Düşer?
Mustafa Deveci – Hâkimiyet Bilâ Kayd ü Şart Türk Milletinindir
Yahya Çiftci - Türküm Doğruyum
Oruç Özel - Burada Bir Cami Vardı, "Nallı Mescidi"
İstiklâl Marşı Derneği’nden Haberler : Çelimli Çalım : Kimin Çalımı Kime ?

"VERME, DÜNYALARI ALSAN DA BU CENNET VATANI"

Misak-ı Milli haritalı ve Türk yazısıyla matbu harflerle neşrettiğimiz İstiklâl Marşı...

KÜFRÜN İHSANI OLMAZ Kitabının Yeni Baskısı

TİYO Yayıncılığın on üçüncü kitabı “Küfrün İhsanı Olmaz”ın yeni kapağı ile yeni baskısı yapıldı.

ELHAN-I ŞİTA

Eskiden İstanbul'a senenin ilk karı düşünce o gün matbuattaki İstanbul gazetelerinin birinci sayfasında Cenab Şehabeddin'in Elhan-ı Şıta (1897) şiiri neşredilirmiş.

1442 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU

Ezani saate göre ve şubelerimizin bulunduğu vilayetlerimiz için hazırladığımız imsakiyeleri dernek şubelerimizden temin edebilirsiniz.

"ANADİLE EĞİLİM" Kitabı Neşroldu

İstiklâl Marşı Derneği olarak hem Kur’an okumayı hem de Türkçe okuma yazmayı öğrenip ve öğretebileceğimiz bir kitap hazırladık.

"SINIF BİLİNCİ - BAHAR"

Sınıf Bilinci mecmuamızın BAHAR sayısı neşrolundu.