"YAZIMIZ" KİTABI NEŞROLDU

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı "Türkçe'den İslam'a Giriş" Serimizin ikinci kitabı "YAZIMIZ" neşroldu.

Yazımızın elimizden alınmasının arefesinde Asmai Yusuf Samih'in 1927'de kaleme alıp neşrettiği bu kitap, Latin harflerini başımıza saranların niyet ve gayelerini teşhir etmesinden maada; yazının tarihini ihtiva etmesi, yazı-din-millet-modernleşme meselelerine dair zihin açıcı izahlar getirmesi bakımından da pek müstefiddir. Bu münasebetle eser, hem asıl harfleriyle hem de Latin harfleriyle yeniden tab? ve neşredilmiş, çift kapaklı olarak hazırlanmıştır.

Müellifin hayatını ve kitaplarını anlatan birer yazı ile bir de takriz ilave ettiğimiz kitap, 8 Kasım Cumartesi günü Konya'da tertip ettiğimiz "Kafirler ve Türk Milliyetçileri" Seminerinden kurulacak kitap sergisinden temin edilecektir.

Kitabın takrizinin bir kısmı şöyledir:

Türkçe'nin İslâm harflerinden başka bir yazı ile imlâsı ve ifadesi mümkün olmadığı için Kur’ân harflerine rücu etmemiz, lisanımızın geleceği ve selâmeti cihetiyle artık elzemdir. Bunun Türkiye’nin bekasını isteyen ve Türk Milleti’nin tarihten silinmesini arzu etmeyenler tarafından artık anlaşılması gerekir. Kur’ân harfleri ile münasebetimiz nispetinde Türklük, Türkiye ve Türk milleti dünyada mevcudiyetini hissettirecektir. Çünkü bu üç mefhum bütün varlığını İslâm’a borçludur.

MÜSLÜMANIN İLK VAZİFESİ TERÖRİST OLMAKTIR! - “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” paneli yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” adlı paneli 10 Ekim Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirildi.

"FAYDASIZ RANDEVU" Neşroldu

Genel Başkanımz Şair İsmet Özel’in Faydasız Yazılar, Bilinç Bile İlginç ve Tavşanın Randevusu kitapları birlikte Faydasız Randevu adıyla TİYO Yayıncılıktan neşroldu.

"ÜÇ MESELE"nin Gözden Geçirilmiş Yeni Baskısı Çıktı

TİYO’nun ikinci kitabı ÜÇ MESELE  gözden geçirilmiş yeni baskısı yapıldı. TİYO Yayınlarından ve kitabevlerinden temin edilebilecek kitabının arka kapağında şunlar yazılı...

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR PANELİ

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi günü İstanbul'da tertiplenen panelin tam metni:

"CUMA MEKTUPLARI II" Neşrolundu

Cuma Mektupları II: Yeni edisyon ve yeni önsöz ile tek ciltte toplandı.

"EN BÜYÜK SERMAYENİN VAZGEÇEMEDİĞİ” Çelimli Çalım On Dördüncü Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on dördüncü sayısı "EN BÜYÜK SERMAYENİN VAZGEÇEMEDİĞİ” manşeti ile çıktı.

İstiklâl Takviminin Yenisi Çıktı!

İstiklal Takvimini şubelerimizden ve TİYO Yayıncılık'tan temin edebilirsiniz.

"Hak, Hakikat, Hakk'a Tapan Türk Milleti" Bültenimiz Neşroldu

İstiklâl Marşı Derneği'nin dördüncü bülteni "HAK, HAKİKAT, HAKK'A TAPAN TÜRK MİLLETİ" neşredildi.