"Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü" Kitabının İkinci Cildi Çıktı

TİYO Yayıncılığın on ikinci kitabı “Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü II”, Kasım 2012’de ilk cildi yayınlanmış “İstiklâl Yürüyüşleri” konuşmalarının ikinci kısmıdır. Kitabı teşkil eden ve belli bir sıra takip eden on iki konuşmanın isimleri “Amentü, Kader, Kısmet, Hal ve Gidişat, Tecrit-Tefrit-Tevhit I, Tecrit-Tefrit-Tevhit II, Reçete-Çözüm-Senaryo, Butlan, Asalet, Takibat ve Refakat, İtaat-İttiba-İnkıyat, Salahiyet-Otorite-Yetke” şeklindedir. Geniş bir fihristi olan kitabın arka kapağında ise şunlar yazılıdır;

“Türkiye’de Müslüman olmak ne demek? Türkiye’de kâfir köpeği olduğunu ispat etmediğiniz takdirde Müslüman olarak size bir yer açılmayacaktır. Bunu bilin! Türkiye’de Müslüman olmayı, kâfir köpeği olmanın ispatı şartına bağlamışlardır. “Ben Müslümanım, o kadar!” dediğin zaman, “Sen o kadar kal!” derler. Bu yüzden İstiklâl Marşı Derneği tecrit, tefrit, tevhit safhasını geride bırakmış insanların toplandığı yerdir. “Yaa, biz öyle değiliz!” diyen kimse başının çaresine baksın. Ama aynı zamanda “Evet, biz öyleyiz!” diyenlerin başına iş açmayı düşünenler varsa onlar da verecekleri hesabı düşünsün! “Yok, ben orada nasıl olsa idare ederim.” diyenler, ne yaparsa yapsın!”
 

TEKNE KAZINTISI NEŞROLUNDU!

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in okurken hem sağdan hem soldan başlanan kitaplarının dokuzuncusu olan “TEKNE KAZINTISI" neşrolundu.

"Sakın, Alçakları Uğratma!" Bülteni Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı dördüncü bülten "Sakın, Alçakları Uğratma!" çıktı.

İSTANBUL ŞUBEMİZİN 4. OLAĞAN KURULU YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da İstanbul Şubemizde yapıldı.

"OF NOT BEING A JEW" Kitabının Yeni Genişletilmiş Özel Baskısı Yapıldı

OF NOT BEING A JEW kitabı, vaad edilmiş tüm şiirler ve internet portalımızın "Gün Işığı Şiir Görsün" kısmında neşrolmuş son şiirleri ihtiva eden hitama ermiş özel baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN YEDİNCİ SAYISI ÇIKTI

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın yedinci sayısı çıktı.

MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI RİSALESİ NEŞROLUNDU!

"MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI" risalesi aynı adlı sergimizin açılışında temin edilebilecektir.

"YAZIMIZ" KİTABI NEŞROLDU

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı "Türkçe'den İslam'a Giriş" Serimizin ikinci kitabı "YAZIMIZ" neşroldu.