"Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü" Kitabının İkinci Cildi Çıktı

TİYO Yayıncılığın on ikinci kitabı “Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü II”, Kasım 2012’de ilk cildi yayınlanmış “İstiklâl Yürüyüşleri” konuşmalarının ikinci kısmıdır. Kitabı teşkil eden ve belli bir sıra takip eden on iki konuşmanın isimleri “Amentü, Kader, Kısmet, Hal ve Gidişat, Tecrit-Tefrit-Tevhit I, Tecrit-Tefrit-Tevhit II, Reçete-Çözüm-Senaryo, Butlan, Asalet, Takibat ve Refakat, İtaat-İttiba-İnkıyat, Salahiyet-Otorite-Yetke” şeklindedir. Geniş bir fihristi olan kitabın arka kapağında ise şunlar yazılıdır;

“Türkiye’de Müslüman olmak ne demek? Türkiye’de kâfir köpeği olduğunu ispat etmediğiniz takdirde Müslüman olarak size bir yer açılmayacaktır. Bunu bilin! Türkiye’de Müslüman olmayı, kâfir köpeği olmanın ispatı şartına bağlamışlardır. “Ben Müslümanım, o kadar!” dediğin zaman, “Sen o kadar kal!” derler. Bu yüzden İstiklâl Marşı Derneği tecrit, tefrit, tevhit safhasını geride bırakmış insanların toplandığı yerdir. “Yaa, biz öyle değiliz!” diyen kimse başının çaresine baksın. Ama aynı zamanda “Evet, biz öyleyiz!” diyenlerin başına iş açmayı düşünenler varsa onlar da verecekleri hesabı düşünsün! “Yok, ben orada nasıl olsa idare ederim.” diyenler, ne yaparsa yapsın!”

OF NOT BEING A JEW Kitabının Yeni Kapağı ile Yeni Baskısı Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni kapaklı yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR PANELİ

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi günü İstanbul'da tertiplenen panelin tam metni:

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın İkinci Sayısı Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın ikinci sayısı çıktı.

PAZAR OLA RAMAZAN KUMANYALARI

Pazar Ola iki çeşit ramazan kumanyası hazırlamıştır

"Hak, Hakikat, Hakk'a Tapan Türk Milleti" Bültenimiz Neşroldu

İstiklâl Marşı Derneği'nin dördüncü bülteni "HAK, HAKİKAT, HAKK'A TAPAN TÜRK MİLLETİ" neşredildi.

"SINIF BİLİNCİ" MECMUAMIZIN RAMAZAN NÜSHASI NEŞROLUNDU!

Sınıf Bilinci Ramazan nüshası Ramazan-ı Şerif'in bir gelenek, bir kültür mirası olarak algılanması karşısında hem şeklen hem de mahiyeti itibariyle...

"TÜRK OLMAK" PANELİ KASTAMONU'NDA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneğinin 12. sene-i devriyesi münasebetiyle Nasrullah Camii'nde okunan mevlid-i şerif ve İstiklâl Marşının ardından "Türk Olmak" serlevhalı panelimiz Kastamonu Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonu yapıldı.

"DESEM ÖLDÜRÜRLER DEMESEM ÖLDÜM" Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

TİYO'nun ilk kitabı olan “Desem Öldürürler Demesem Öldüm”ün yeni baskısında Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in yazılarını hem Kur’an hem de Latin harfleri ile bulacaksınız.