ÜÇÜNCÜ GENEL KURULUMUZ ANKARA'DA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin üçüncü olağan genel kurulu 25 Mayıs Cumartesi günü Ankara'daki Genel Merkezimizde yapıldı.

Teşrik tekbiri, salavat getirilmesi ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile açılan genel kurul divan hayetinin seçilmesi ile başladı.

Tüzük değişikliğinin görüşülmesi ve oylanmasının ardından, genel merkez yönetim ve denetim kurullarının seçimi yapıldı. Yeniden genel başkan seçilen Şair İsmet Özel'in genel kurula hitaben yaptığı konuşmanın ardından toplantı bitirildi.

Seçilen genel merkez yeni yönetim ve denetim kurulları aşağıdaki üyelerimizden müteşekkildir.

Genel Merkez Yönetim Kurulu:
İsmet Özel (İstanbul)
Durmuş Küçükşakalak (Konya)
Mustafa Tosun (Giresun)
Halil Özkan (Konya)
Faysal Toprak (İstanbul)
Mehmet Kendirci (Gaziantep)
Oruç Özel (İstanbul)

Genel Merkez Yedek Yönetim Kurulu:
Mehmet Tunçel (Ankara)
Muammer Parlar (Konya)
Ufuk Akay (Bartın)
Mustafa Özköylü (Ş.Urfa)
Ali Özdemir (Adana)

Genel Merkez Denetim Kurulu:
Erdoğan Turgut (İstanbul)
Hasan Hüseyin Kırgezen (Bartın)
Muhammed Hamidullah Bekit (K.Maraş)

Genel Merkez Yedek Denetim Kurulu:
Behçet Sebahattin Doğru (Konya)
Mümin Özsu (Adana)
Halil Hacıoğlu (Ankara)

25 Mayıs 2013, Ankara

ÇELİMLİ ÇALIM'IN İLK DÖRT SAYISI TEKRAR NEŞREDİLDİ

İlk dört sayısı TİYO Yayıncılıktan ve kitabevlerinden temin edilebilir.

"TÜRKÜN DİLİ KUR'AN SÖZÜ" Neşredildi

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı “Türkçeden İslâm’a Giriş” serimizin ilk kitabı “TÜRKÜN DİLİ KUR’AN SÖZÜ” neşredildi.

TEKNE KAZINTISI NEŞROLUNDU!

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in okurken hem sağdan hem soldan başlanan kitaplarının dokuzuncusu olan “TEKNE KAZINTISI" neşrolundu.

1442 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU

Ezani saate göre ve şubelerimizin bulunduğu vilayetlerimiz için hazırladığımız imsakiyeleri dernek şubelerimizden temin edebilirsiniz.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN İKİNCİ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı ikinci sayısı çıktı.

"Küfrün İhsanı Olmaz" Kitabı Çıktı

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in  “Desem Öldürürler, Demesem Öldüm” kitabı ile başlattığı serinin ikinci kitabı "Küfrün İhsanı Olmaz" TİYO Yayıncılıktan çıktı.

"Sakın, Alçakları Uğratma!" Bülteni Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı dördüncü bülten "Sakın, Alçakları Uğratma!" çıktı.

İSTİKLÂL MARŞI ARŞİVİ

İstiklâl Marşımıza bugüne değin kim, ne gözle bakmış? İstiklâl Marşımız hakkında kim, ne zaman, ne söylemiş, ne yazmış?