ÜÇÜNCÜ GENEL KURULUMUZ ANKARA'DA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin üçüncü olağan genel kurulu 25 Mayıs Cumartesi günü Ankara'daki Genel Merkezimizde yapıldı.

Teşrik tekbiri, salavat getirilmesi ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile açılan genel kurul divan hayetinin seçilmesi ile başladı.

Tüzük değişikliğinin görüşülmesi ve oylanmasının ardından, genel merkez yönetim ve denetim kurullarının seçimi yapıldı. Yeniden genel başkan seçilen Şair İsmet Özel'in genel kurula hitaben yaptığı konuşmanın ardından toplantı bitirildi.

Seçilen genel merkez yeni yönetim ve denetim kurulları aşağıdaki üyelerimizden müteşekkildir.

Genel Merkez Yönetim Kurulu:
İsmet Özel (İstanbul)
Durmuş Küçükşakalak (Konya)
Mustafa Tosun (Giresun)
Halil Özkan (Konya)
Faysal Toprak (İstanbul)
Mehmet Kendirci (Gaziantep)
Oruç Özel (İstanbul)

Genel Merkez Yedek Yönetim Kurulu:
Mehmet Tunçel (Ankara)
Muammer Parlar (Konya)
Ufuk Akay (Bartın)
Mustafa Özköylü (Ş.Urfa)
Ali Özdemir (Adana)

Genel Merkez Denetim Kurulu:
Erdoğan Turgut (İstanbul)
Hasan Hüseyin Kırgezen (Bartın)
Muhammed Hamidullah Bekit (K.Maraş)

Genel Merkez Yedek Denetim Kurulu:
Behçet Sebahattin Doğru (Konya)
Mümin Özsu (Adana)
Halil Hacıoğlu (Ankara)

25 Mayıs 2013, Ankara

"ŞİİR RESİTALİ" ÇIKTI

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in 2011 yılında verdiği Şiir Resitallerinin görüntü kayıtları DVD-Kitap olarak TİYO Yayıncılıktan çıktı.

İSTİKLÂL TAKVİMİ'NİN 1441 SENESİNE AİT NÜSHASI NEŞROLUNDU

İstiklâl Takviminin 1441 senesine ait yeni nüshası neşrolundu.

"OF NOT BEING A JEW" Kitabının Yeni Genişletilmiş Özel Baskısı Yapıldı

OF NOT BEING A JEW kitabı, vaad edilmiş tüm şiirler ve internet portalımızın "Gün Işığı Şiir Görsün" kısmında neşrolmuş son şiirleri ihtiva eden hitama ermiş özel baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

OF NOT BEING A JEW Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

"Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü" Kitabının İkinci Cildi Çıktı

TİYO Yayıncılığın on ikinci kitabı “Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü II”, Kasım 2012’de ilk cildi yayınlanmış “İstiklâl Yürüyüşleri” konuşmalarının ikinci kısmıdır.

HIRİSTİYANLAR DA AZİZ OLUR MU?

Süleyman Çelebi’nin telif ettiği Mevlid’in Tevhid Bahrinde “Ey azizler, işte başlarız söze, Bir vasıyyet kılarız illâ size” beyti vardır. Müellif cemaate “azizler” diyerek hitap etmiştir.

NİÇİN BU KİTAP VİTRİNDE DEĞİL - İsmet Özel Himayesinde Panel, 3 Kasım Cumartesi, Sakarya

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.